Egyedi ásvány- és gyöngyékszerek

A valódi ásványokból készített karkötők természetes színekben pompáznak, minden öltözékhez megtalálható a tökéletes karkötő. Különböző formájú szemekből készítem őket, ezért igény szerint lehet válogatni a több mint 150 karkötő közül, melyeket közel 70 féle ásványból készítettem. Egyedi elképzelés alapján is fűzök karkötőt, akár színek, akár gyógyhatás szerinti összeállításban is. Szépségük mellett gyógyhatásuk is van, melyek a webáruházban leírásra kerültek. A tulajdonságaikat és gyógyhatásukat azokból a könyvekből gyűjtöttem össze, amikből az ásványszakértőket képezik. Az ásványok bevizsgált helyről származnak, ezért garanciát vállalok a valódiságukra. 

Saját elképzelés alapján készítem valódi ásványkövekből a karkötőket. Az ásványkarkötőket különböző szemméretű ásványokból, 8 méretben fűzöm. A szemeket minőségi gumira fűzöm fel, ami nem nyúlik ki és biztosítja a tartós viselést, hogy az ásványkarkötő kifejtse gyógyhatását. Minden ásványkarkötő több gyógyhatással rendelkezik, melyek segítséget nyújtanak a pszichikai és fizikai problémák megoldásában.  A különlegesebbnél különlegesebb ásványkarkötők alapanyagait Magyar nagykereskedésből szerzem be, ahol garantálják az ásványszemek valódiságát. 
Keresd webáruházamat, ahol kedvedre válogathatsz és örömet szerezhetsz szeretteidnek is a valódi, gyógyhatású ásványkarkötőkkel. 

 

Oldalak

Gyógyító ásvány karkötők közel 70 féle ásványból

A valódi ásványokból készített karkötők természetes színekben pompáznak, minden öltözékhez megtalálható a tökéletes karkötő. Különböző formájú szemekből készítjük őket, ezért igény szerint lehet válogatni a több mint 300 karkötő közül, melyeket közel 70 féle ásványból készítettünk. Egyedi elképzelés alapján is fűzünk karkötőt, akár színek, akár gyógyhatás szerinti összeállításban is.

De tudni kell: Az ásványok nem helyettesítik az orvosi kezelést!

Az ékszerekhez való alapanyagokat megbízható ásványszakértő által bevizsgált magyar nagykereskedésből szerezzük be. Nagy figyelmet fordítunk az ásványok valódiságára és precíz feldolgozására.

A kínálatban megtalálhatók a férfi ásvány karkötők és a női ásvány karkötők is.

Anya-lánya, barátnők ásványkarkötők

Az egyik nagy kedvenc az „Anya – Lánya” vagy Barátnők ásványkarkötő.  Az Anyák és Lányaik közötti kapcsolat, az egyik legszorosabb a világon, melyet az emberek csodálattal néznek és nagy örömmel élik meg. Ez a kötelék kiemelt fontosságú, amit gyönyörű ásványkarkötőkkel még hangsúlyosabbá lehet varázsolni. Ennek a fantasztikus kapcsolatnak a jelképeképpen, napjainkban egyre elterjedtebb az „Anya – Lánya” karkötő viselése, ami a szoros lelki és érzelmi kapcsolatot hűen tükrözi.

Külön nem tüntetünk fel ilyen néven karkötőket 2 ok miatt:

- minden karkötő több méretben készül, így a különböző csuklóméret miatt bármelyik választható, azaz az összes karkötő választható erre a célra.

- így nem szűkítjük le a lehetőségeket 4-5 karkötőre

Ugyanez érvényes a „Barinők” karkötőkre is.

Az ásványkarkötő viselője az ékszerre pillantva szeretettel gondol édesanyjára vagy lányára.

Webáruházamban különböző, más-más tulajdonsággal bíró ásványból megtalálható több méret, így mindenki kedvére válogathat, hogy mivel emelje ki a szeretetet és tiszteletet a hozzá legközelebb álló személy felé. Lehetőség van egyedi elképzelés alapján is készíttetni ásványkarkötőt. A legnépszerűbbek az ametiszt, a hegyikristály és a rózsakvarc ásványkarkötők, melyek önmagukban is szeretet fejeznek ki.  

A karkötőket a lyukfurattól és a golyó nagyságától függően 2-4-szer átfűzzük. A legkelendőbbek a 6 és 8 mm golyókból készített karkötők, de vannak 4 és 12 mm-es golyókból felfűzött ásványkarkötők is, sőt utóbbi időben extra nagyságú golyókból is készültek, mint a 14-20 mm közöttiek. A méretük, színük, formájuk eltérő lehet, ezek nem üveggyöngyök, hogy teljesen egyformát öntsenek. A különböző méretű golyó formákat alapanyagnak  felfűzik 1 szálra, ami kb 35-38 cm hosszú. Akár még 1 szál alapanyagon belül is eltérő lehet a golyó nagysága. Persze itt 1 mm-ről beszélünk, mégis szembetűnő.

Sajnos a laikusok nem is tudják, hogy egy megadott méret is változó, amiről mi egyáltalán nem tehetünk, ez a nemzetközi elfogadott méret jelölés. Pl a 6 mm-esnek feltüntetett alapanyagok 5,5 - 6,5 mm közötti, ugyanígy a többi méret is, a 8 mm-es 7,5 – 8,5 mm között elfogadott. Ez a méretnél jelentkezik, valaki csak azt számolja meg, hány szemből áll a megfelelő méretű karkötője. Ez téves lesz, ha nem a csuklóméretet mérik meg. A 7,5 mm-es golyókból 1-2 szemmel több kellene mint a 8,5 mm-es golyókból álló karkötőnél.

Ezért is írjuk minden karkötőhöz a csuklóméret lemérését: A női átlagos csuklóméret a 16-17 cm, a férfi átlagos csuklóméret a 17,5 -18 cm. Sajnos sokan nem mérik meg csuklójukat, így nem jó méretet rendelnek. Mérje le szorosan a csuklóját egy mérőszalaggal. Nagyon fontos, hogy ne az óráját mérje le, mert az eltérő anyag miatt nem azonos a két méret. Pl: 16 cm-es csuklóméretre választható 16,0 cm-től 17,0 cm-ig, ahol a 17,0 cm-es már lötyögős.  A 15,8 cm ebben az esetben már kicsi, a 18 cm-es meg túl nagy!.  Ez a karkötő belső mérete, nem a hossza!!! 

Évekkel ezelőtt csináltattunk mérőrudakat, hogy a lehető legpontosabban tudjuk meghatározni a karkötők belső körméretét. Sajnos erre nem sok helyen figyelnek, így általában a vásárlónak kell még rászámolni a centiket. Ez egy pontatlan mérést eredményez. Ebből a téves mérésből kifolyólag egy 16 cm-es csuklóra is sokszor a 19 cm-est választják, ami még férfiméretben is nagynak számít.

Tisztálkodáshoz érdemes levenni az ékszereket, mivel a víz nem tesz jót semmilyen szereléknek, bőrnek. Még nem találták fel az örökös szereléket. Ezen kívül vannak porózus szerkezetű ásványok, amik tönkre mennek, belsőleg sérülnek a víz hatására.

Az egyedi ásványkarkötőket különböző szemméretű ásványokból, 4-8 méretben fűzzük. Ezekhez minőségi gumit használunk fel, ami nem nyúlik ki és biztosítja a tartós viselést (de nem örökös). Minden ásványkarkötő több gyógyhatással rendelkezik, melyek a legtöbb esetben segítséget nyújtanak a pszichikai és fizikai problémák megoldásában.  

A nálunk vásárolt ásványkarkötő termékeket a gumi elhasználódása miatt szívesen újra átfűzzük, csak a postaköltséget kell oda-vissza kifizetni (1 – 2 karkötő esetén a postai ajánlott levél díja), máshol vásárolt karkötőket megbeszélés után lehet, hogy elvállalunk 600.-Ft/darab áron.

Találatok rendezése

Ásvány

Méret kiválasztása

Partnereink

?>