Egyedi ásvány- és gyöngyékszerek

Blog

Achátokról bővebben

Az achát ásványok sokrétű megjelenési formáiknak köszönhetően roppant széles spektrumú kőzetek. Alkalmazási területük szinte kimeríthetetlen.

Szín: Természetes színükben fehér, barnás, narancsos, szürkés színűek, a másféle színű achátok ritkák.

Annak érdekében, hogy színes achátokat lehessen vásárolni, a fehér, szürke achátokat különböző színűre festik tartós színű festékekkel. (hónapokon keresztül

természetes alapanyagú festékbe áztatják, ezért nem kopik meg). Ezáltal lehet kapni  kék, zöld, rózsaszín, lila, vörös, fekete darabokat is.

 

Megjelenés

A vonalastól eltérő mintázatú achátok fantázianevet kaptak, pl. mohaachát, dendritachát, szemachát, faachát vagy kövült fa, csipkeachát.

 

Gyógyhatás:

   - segítenek a bőrproblémákon, nyálkahártya és bélpanaszokon.

   - támogatják a fizikai energia összpontosítását.

   - Erős földhatással és gyógyító erővel rendelkezik.

Az achát mindegyik változata saját erővel rendelkezik. Az összes megjelenése lágy rezgéssel bír.

 

Alkalmazás: A megfelelő testrészre helyezve fejtik ki leginkább jótékony hatásaikat.

A  lelőhelye miatt kapta a nevét a Botswana-achát.

Mindent az opálokról

Az ezotériában az opálok a légzésre és légutakra vannak jó hatással, hatnak a félelmekre, a depresszióra, a szorongásokra is. Élénkítik a képzeletet és a kreativitást. Az opál ásvány különleges képződésű üledékes anyag, kovasavas oldatok lassú megszilárdulása és nem kristályos szerkezete jellemzi őket. Mindig tartalmaz szerkezetében vizet, ebből adódóan kényes ásvány :hő hatására elveszíti víztartalmát és repedezetté válik, a hozzáadott ( vízfürdő) víz sem segít rajta. Könnyen tönkremehet még savas és lúgos közegben,

Anya – Lánya karkötők ásványból (ásványkarkötők)

Az egyik nagy kedvenc az „Anya – Lánya” ásványkarkötő. 

Az Anyák és Lányaik közötti kapcsolat, az egyik legszorosabb a világon, melyet az emberek csodálattal néznek és nagy örömmel élik meg. Ez a kötelék kiemelt fontosságú, amit gyönyörű ásványkarkötőkkel még hangsúlyosabbá lehet varázsolni. Ennek a fantasztikus kapcsolatnak a jelképeképpen, napjainkban egyre elterjedtebb az „Anya – Lánya” karkötő viselése, ami a szoros lelki és érzelmi kapcsolatot hűen tükrözi.

Tudnivalók

Az ásványékszereket saját elképzelés, egyedi tervezés alapján állítom össze, különböző ásvány alapanyagokból, nemesacél szerelékkel, hogy a fémérzékenyek is bátran viselhessék. Abban az esetben, ha a kiválasztott ékszert más összeállításban képzeled el, üzenj e-mailben és már készítem is a kedvenc ékszeredet. 

Csuklóméret: a legkényelmesebb viselés érdekében mérd le szorosan a csuklódat egy mérőszalaggal. Nagyon fontos, hogy ne az órát mérd le, mert az eltérő anyag miatt nem azonos a két méret. A megadott méretek azt jelentik, addig a csuklóméretig  viselhető.  Amennyiben  nagyobb "lazaságot" szeretnél, válassz nagyobb karkötőt, vagy egyedi megrendelés esetén jelezd e-mailben. Kérdés esetén állok rendelkezésedre.

Ékszerek, ásványok, gyöngyök

Itt találsz az ásványok feltöltéséről, tisztításáról leírást:.

- - Az ékszerek viselése: Gyöngy – és ásványékszereinket semmiképpen se viseljük sportolásnál, zuhanyozásnál, alvás közben. A tisztálkodó szerek károsíthatják az ékszerek felületét, a fűzőszálakat. Ékszereinkre károsak a kozmetikai szerek is. Ásványékszerekben aludni energetikailag is nagyon káros, semmiképp nem tegyük!

-- Ékszerek: Évezredes hagyománya van a drágakövek testen való viselésének. A drágakövek, nemesfémek a díszítésen túl speciális rezgéseikkel, energiamezejükkel kapcsolatba lépnek az ékszert viselő aurájával, és összesimulva felveszik egymás rezonanciáját. Ezért lehetséges, hogy egy ékszer megőrzi viselőjének energetikai lenyomatát, és előfordulhat, hogy egy szerencsétlen sorsú embertől örökölt ékszer, vagy drágakő akár balszerencsét is hordozhat magában.

?>