Egyedi ásvány- és gyöngyékszerek

A valódi ásványokból készített karkötők természetes színekben pompáznak, minden öltözékhez megtalálható a tökéletes karkötő. Különböző formájú szemekből készítem őket, ezért igény szerint lehet válogatni a több mint 150 karkötő közül, melyeket közel 70 féle ásványból készítettem. Egyedi elképzelés alapján is fűzök karkötőt, akár színek, akár gyógyhatás szerinti összeállításban is. Szépségük mellett gyógyhatásuk is van, melyek a webáruházban leírásra kerültek. A tulajdonságaikat és gyógyhatásukat azokból a könyvekből gyűjtöttem össze, amikből az ásványszakértőket képezik. Az ásványok bevizsgált helyről származnak, ezért garanciát vállalok a valódiságukra. 

Saját elképzelés alapján készítem valódi ásványkövekből a karkötőket. Az ásványkarkötőket különböző szemméretű ásványokból, 8 méretben fűzöm. A szemeket minőségi gumira fűzöm fel, ami nem nyúlik ki és biztosítja a tartós viselést, hogy az ásványkarkötő kifejtse gyógyhatását. Minden ásványkarkötő több gyógyhatással rendelkezik, melyek segítséget nyújtanak a pszichikai és fizikai problémák megoldásában.  A különlegesebbnél különlegesebb ásványkarkötők alapanyagait Magyar nagykereskedésből szerzem be, ahol garantálják az ásványszemek valódiságát. 
Keresd webáruházamat, ahol kedvedre válogathatsz és örömet szerezhetsz szeretteidnek is a valódi, gyógyhatású ásványkarkötőkkel. 

 

Oldalak

Találatok rendezése

Ásvány

Méret kiválasztása

Partnereink


 

?>