Kárpát Gyöngye

Egyedi ásvány- és gyöngyékszerek

Türkiz gömbölyded karkötő kb 8 mm

Cikkszám:
CK-10060

Ár: 19 800 Ft

Készlet: 1 db.

A színárnyalat eltérő lehet a különböző monitorokon.

(a saját mobiltelefonomon a színe nagyon más, nagyon vad....rikító neonkék. (samsung))  

Türkiz természetes és valódi színében 

Gömbölyded szabálytalan szemei  kb 7 - 8 mm. Nagyon nehezen beszerezhető nagyság.

Egyedi tervezés alapján készített kézműves ékszer.

Hatása rendkívül sokrétű, leginkább azonban a torok tájékára és a légutakra hat, mindenféle tüdőbetegségekre, vagy akár nyelési zavarokra. Rezgése megnyitja a torokcsakrát, ezért a beszédhibákat is javítja. Hatással van ezenkívül az ízületekre, izmokra. Segíti a szervezet méregtelenítését, savtalanítását. Megszünteti a negatív lelki állapotokat, tisztítja az aurát.

Kékes-zöldes árnyalatú, rétegekben, gumókban előforduló drágakő, rendkívül kényes tulajdonságokkal. Mivel nincs tömör szerkezete (porózus, szivacsos), ezért könnyen kopik, nedvességet szív fel. Emiatt savak (még az izzadság is !) és lúgok (tisztálkodószerek)  hatására kifakulhat. Rendszeresek a barnás erezetek ( kőzet- vagy ásványerek). 

A türkiz a porózus kövek közé tartozik,és nem bírja a napsugárzást és a vizet.

Ami fontos, afrikai türkiz nem létezik! Amit ezen a néven árusítanak, az jobb esetben is csak földpátok keveréke lehet, amit befestenek türkiz színűre és nem rendelkezik a türkiz gyógyhatásával!

nyugati csillagjegy: bika, mérleg, nyilas, vízöntő, halak

kínai csillagjegy: kígyó, kutya, patkány, tigris, nyúl 

elem: víz, levegő

A karkötők különböző méretben készültek! A cm melletti kis nyíl rákattintásával lehet kiválasztani a kívánt méretet.

Csuklóméret: A női átlagos csuklóméret a 16-17 cm, a férfi átlagos csuklóméret a 17,5 -18 cm. Sajnos sokan nem mérik meg csuklójukat, így nem jó méretet kapnak. Mérje le szorosan a csuklóját egy mérőszalaggal. Nagyon fontos, hogy ne az óráját mérje le, mert az eltérő anyag miatt nem azonos a két méret. Pl 16 cm-es csuklóméretre választható 16,0 cm-től 17,0 cm-ig, ahol a 17,0 cm-es már lötyögős.  A 15,8 cm ebben az esetben már kicsi. Ez a karkötő belső mérete, nem a hossza!!!  Amennyiben  lötyögőset szeretne, válasszon 1 mérettel nagyobb karkötőt. Kérdés esetén állok rendelkezésére.

 

Ezeket is ajánljuk

?>