Kárpát Gyöngye

Egyedi ásvány- és gyöngyékszerek

Krizokolla quantum quattro nagy nugget karkötő

Ásvány: Krizokolla
Cikkszám:
CK-13011

Ár: 7 820 Ft

Készlet: 1 db.

A karkötő nugget (csiszolt kb 9-13 mm-es szabálytalan) szemekből készült, a méretet a lenyíló fülecskénél tudod kiválasztani

A közepes minőségű alapanyagban látható Krizokolla, Malachit, Kuprit, Limonit és szürke kvarc.

Csuklóméret: a legkényelmesebb viselés érdekében mérd le szorosan a csuklódat egy mérőszalaggal. Nagyon fontos, hogy ne az órát mérd le, mert az eltérő anyag miatt nem azonos a két méret. A megadott méretek azt jelentik, addig a csuklóméretig  viselhető. Ez a karkötő belső körmérete, nem a hossza!!! 

Pajzsmirigyproblémák és –betegségek, légcsőproblémák, torok fertőzéseinek kezelésében nagy segítséget nyújt. Ízületi gyulladás, reumatizmus, meszesedő ízületek, váll- és nyakmerevség esetén, túlzott verejtékezésre,  bélmozgás elősegítésére, emésztőrendszeri fekélyekre is nagyon hasznos. Hatással van a hajra is, nem csupán erős hajzatot biztosít, hanem megakadályozza az idő előtti őszülést. Lendületet ad és motivál. Azt mondják róla, hogy megakadályozza a koraszülést. Rendkívül színes, kékeszöldes árnyalatokban pompázó ásvány, helyenként fekete és vörös színek is láthatók rajta. Sajnos nagyon elterjedt ennek az ásványnak is a mesterséges utánzata!!!

nyugati csillagjegy: bika, rák, mérleg, nyilas, vízöntő  

kínai csillagjegy: tigris, kígyó,kutya, patkány  

elem: levegő

Ezeket is ajánljuk

?>