Egyedi ásvány- és gyöngyékszerek

Szállítási díjak

Kedves Új Vásárlóm!

A rendelés leadása után számos folyamat indul el, hogy a csomag sértetlenül és mihamarabb eljusson Önhöz. Aki nem vette át a megrendelt csomagot, nemcsak  semmibe vette  a munkánkat, hanem jelentős költséggel is terhelt minket, hiszen a csomag oda-vissza szállításának költségét nekünk minden esetben ki kellett fizetnünk.  Mivel a felelőtlen és tisztességtelen vásárlók miatt megnövekedett az át nem vett csomagok száma, 2021.november 4-től nem lehet utánvételesen rendelni. Megértését köszönjük.

Amennyiben ez nem megoldható, (vagy eddig is utánvéttel vásárolt) kérem hívjon fel és megbeszéljük. (akár hétvégén is 9-20 óra között) Számkijelzés nélküli hívást nem veszünk fel! Sárkeresztesen személyesen is átvehető az előre megrendelt termék.

A weboldalon feltüntetett árak tartalmazzák már az ÁFA-t, a rendelés végén megbontva (részösszeg + Áfa=végösszeg) látható.

A rendelésről automatikusan kap e-mailt, (amennyiben helyesen adta meg) amiben az utaláshoz szükséges minden adat szerepel! 

Az adatait kérem ellenőrizze le! (e-mail, telefonszám, cím) 

A szállítási díjakat nem én határozom meg, hanem a szállító cég szerződésben!!!

 

Személyes átvétel Sárkeresztesen:                            0.-Ft   A rendelés leadása után csak egyeztetett időpontban!

 

              GLS házhoz szállítással  -  előreutalással  : 1700.-Ft  (rendelést követően legyen kedves teljesíteni)

                                                                                                     utánvétel:         2200.-Ft  megbeszélést követően

                  GLS csomagautomata:         -  előreutalással  : 1700.-Ft  (rendelést követően legyen kedves teljesíteni) Szállítási címnek az automata pontos címét legyen kedves megadni.

                               A GLS a reggel átvett csomagokat másnap kézbesíti!

Postapontra, csomagautomatába

                   Magyar Posta:  

                        - előreutalással: 2100.- Ft.   (rendelést követően legyen kedves teljesíteni)

                                       utánvéttel nem küldünk, a postai díjszabás 2800.-Ft lenne!

Jó ha tudja: a Magyar posta szállítási ideje 2-5 nap!

Előre utalás:

Az utalásokat a rendelést követően, de legkésőbb 24 órán belül kérjük teljesíteni. A rengeteg munkafolyamat mellett nem tudunk mindenkit megkérni, emlékeztetni, legyen kedves utalni. 24 óra után a rendelés törlődik. (Az utalás hétvégétől, napszaktól függetlenül szinte azonnal megérkezik) A pénz érkezéséről visszaigazolásként küldjük a számlát. A csomag feladása az  (20.00 óráig beérkezett) utalás beérkezése után másnap (munkanapokon) a szállító cégnek átadásra kerül és a várható kézbesítése a csomagszám segítségével a GLS és a  Magyar Posta csomagkereső oldalán nyomon követhető. A futár minden reggel 8-8.30 óra között viszi el a csomagokat. 

A vételárat a szállítási költséggel együtt a Color  Maler Hungária Kft cég nevére a   K&H Banknál  vezetett  10403057-50526667-85521004  számú bankszámlaszámára kérjük utalni. 

 

Postai szállítás az Európai országokba lásd ÁSZF

 

?>