Egyedi ásvány- és gyöngyékszerek

Saját elképzelés alapján készítem valódi ásványkövekből a nyakláncokat is. A láncokat különböző szemméretű ásványokból különböző hosszúságban sodronyra fűzöm. Minden szerelék nemesacél, ami nem színeződik el és nem okoz allergiát.

Minden nyaklánc több gyógyhatással rendelkezik, attól függően, hányféle ásványból készült. Egyedi elképzelés alapján vagy gyógyhatás szerint is elkészítem az ásvány nyakláncokat is. Keresd webáruházamat, ahol kedvedre válogathatsz és örömet szerezhetsz szeretteidnek is a valódi, gyógyhatású ásványékszerekkel.

Oldalak

Az ásvány alapanyagból készített ásvány nyakláncok legtöbbje egyedi darab, azaz a saját elképzeléseink alapján állítjuk össze az adott ékszert. A felhasznált kellékek és alkatrészek nemesacél vagy ezüst szerelékek. A láncokat az alapanyag nagyságától, súlyától függően különböző vastagságú fém sodronyra fűzzük fel. A műanyag damil sok esetben nem bírná el az ásványok súlyát, 1-30 nap alatt akár szakadáshoz vezetne. A sodrony fémszálakból van fonva. Lehet 0,25 mm, 0,3 mm, 0,38 mm, 0,45 mm, 0,6 mm is. Sőt, az úgynevezett nyakékek, amik szép körformában megtartják formájukat, azok már 1 mm vastagok, ez kell a kellő merevséghez. A 2-4 mm-es ásványszemeket a legtöbb esetben a 0,3 mm-es sodronyra fűzzük. A hosszú láncokat vagy nagyobb ásványszemeket tartalmazó láncokat 0,45 mm-es sodronnyal készítjük. Szeretünk különböző ásványformákat felhasználni láncainkhoz, ettől egyediek és különlegesek. A láncok hosszúsága 40 cm-től kezdődik, akár 80 cm feletti hosszúságig.  A webshopban a hosszúságokat igyekszünk feltüntetni  minden ásványból készült nyakláncnál. A női és férfi nyakláncok mellett mindig van készleten, sőt bővül, a gyermek ásvány nyakláncok. Részükre csak 4, vagy 6 mm-es golyókból készítjük 38 cm hosszban a láncokat. Nekik 0,38 mm-es vastagságú sodrony felhasználásával fűzzük, mert a sodronyok a legtöbb esetben nagyobb hatásnak vannak kitéve, esetleg a pajtásuk megrángatja. Nagyobb erőhatásnak kitéve a sodrony is el tud szakadni! Ha nem azonnal, akkor a következő rántásnál.

A sodrony, mivel fémszálakból készült, a vizet nem bírja. Mint minden ékszert, tisztálkodáshoz ezt is le kell tenni. A sodronyok végeit mindenképp fém stopperekkel kell rögzíteni, ez tartja erősen a sodrony lezárását. Végeire nemesacél karikák és kapocs kerül. A 45 cm alatti hosszúságú ásvány nyakláncokra szintén nemesacélból lánchosszabbítót teszünk. Újra kihangsúlyoznánk, az ékszerekhez való alapanyagokat megbízható ásványszakértő által bevizsgált magyar nagykereskedésből szerezzük be. Nagy figyelmet fordítunk az ásványok valódiságára és precíz feldolgozására. 

Amennyiben véletlenül kicsi gyermekük, vagy elakadás miatt elszakadna a lánc, szívesen újra átfűzzük, csak a postaköltséget kell oda-vissza kifizetni (1 lánc esetén a postai ajánlott levél díja), és a hiányzó ásványgolyókat. Máshol vásárolt ásvány nyakláncokat megbeszélés után lehet hogy elvállalunk 1200.-Ft/darab áron.

Találatok rendezése

Ásvány

Partnereink

?>