Kárpát Gyöngye

Egyedi ásvány- és gyöngyékszerek

Zoizit karkötő 8 mm

Ásvány: Zoizit rubinnal
Cikkszám:
CK-5531

Ár: 4 400 Ft

Készlet: 1 db.

Ízületi gyulladásra, koleszterin-szint csökkentésére vagy a regeneráció segítésére használhatjuk. Enyhítik a heregyulladást, segítenek potenciazavarok vagy egyéb szexuális problémák esetében, javítják az intuíciót és az önismeretet.

A zoizit ásványcsoport látványos tagja a zoizitkőzet rubinnal. A zöld színű kőzetben fekete mákszerű amfibolit ásványok is vannak, amitől népszerű lett, az a benne lévő átlátszatlan, világos vagy élénkpiros rubin. Kevésbé ismert zoisit-változat az anyolit, melynek színe szürkés-fehér, zöld. Egy másik zoisit-változat a thulit, melynek színe rózsaszín, rózsás-piros.

nyugati csillagjegy:  ikrek 

kínai csillagjegy:  ló 

elem: föld, tűz

A karkötők különböző méretben készültek! A cm melletti kis nyíl rákattintásával lehet kiválasztani a kívánt méretet.

Csuklóméret: A női átlagos csuklóméret a 16-17 cm, a férfi átlagos csuklóméret a 17,5 -18 cm. Sajnos sokan nem mérik meg csuklójukat, így nem jó méretet kapnak. Mérje le szorosan a csuklóját egy mérőszalaggal. Nagyon fontos, hogy ne az óráját mérje le, mert az eltérő anyag miatt nem azonos a két méret. Pl 16 cm-es csuklóméretre választható 16,0 cm-től 17,0 cm-ig, ahol a 17,0 cm-es már lötyögős.  A 15,8 cm ebben az esetben már kicsi. Ez a karkötő belső mérete, nem a hossza!!!  Amennyiben  lötyögőset szeretne, válasszon 1 mérettel nagyobb karkötőt. Kérdés esetén állok rendelkezésére.

 

Ezeket is ajánljuk

?>