Egyedi ásvány- és gyöngyékszerek

Az ásványmedálok  kategóriájában  további alkategóriák találhatók, hogy könnyebben megtaláld elképzelt  ásványmedálodat. Vannak  átfúrt  ásványmedálok, kereszt  ásványmedálok, üvegcsés ásványmedálok, csapos-fúrt ásványmedálok, szív formájú ásványmedálok, angyal-tündér ásványmedálok, illetve egyéb ásványmedálok. Mindegyiket különböző hosszúságú bőr láncrésszel készítem. Nemesacél szerelékeket használok, így fémérzékenyek is bártan viselhetik. A láncrészt is minőségi alapanyagból készítem. Az átfúrt ásványmedálok népszerűbbek, mert nem érintkeznek fémmel, így a gyógyhatásuk egyáltalán nincs „leárnyékolva”.  A különlegesebbnél különlegesebb ásványmedálokat Magyar nagykereskedésből szerzem be, ahol garantálják az ásványmedálok valódiságát. Minden ásványmedál több gyógyhatással rendelkezik, melyek segítséget nyújtanak a pszichikai és fizikai problémák megoldásában. 

Keresd  webáruházamat, ahol kedvedre válogathatsz és örömet szerezhetsz szeretteidnek is a valódi, gyógyhatású ásványmedálokkal. 

 

 

Oldalak

A valódi ásványból készült medálokhoz nemesacél vagy kérésre ezüst alapanyagokat használunk fel. Ezek a szerelékek nem okoznak allergiát. Az ezüst ékszereket nem szabad ezüst tisztító folyadékba mártani egy pillanatra sem, mert a szépen felpolírozott ásványokat is megmarja, amik nagyon csúnyák lesznek.

A medálok elkészítése:  Az átfúrt medálokhoz különböző hosszúságú színes bőrszálakat használunk fel. A hagyományos kecskéből vagy sertésből előállított bőrszálakat az utóbbi időben felváltottuk a hengerbőr szálakra, amik nagyon erősek, nem szakíthatóak, mint az előző sima bőrszálak. A bőrszálak végére allergénmentes végzárókat szorítunk, ebbe rakjuk a nemesacél karikákat és a szintén nemesacél kapcsot. Általában 3 méretben készítjük, 45, 50 és 55 cm hosszúságban. Az átlagos és legkelendőbb méret az 50 cm-es hosszúság. A bőrszálakat jóval hosszabbra szabjuk, hiszen a csomózás jó pár cm-t felfesz. Csak a csomózás után vágjuk a pontos méretre. 

Az ásványból készült alapanyagokat nagyipari feldolgozás során fúrják, csiszolják, polírozzák nagy odafigyeléssel. Ennek ellenére előfordulhatnak az ásványokon repedések, karcolások. A puhább ásványok a szállítás során is sérülhetnek. A méretük, színük, formájuk eltérő lehet, ezek nem üveggyöngyök, hogy teljesen egyformát öntsenek. A különböző méretű golyó formákat felfűzik 1 szálra, ami kb 35-38 cm hosszú. Akár még 1 szál alapanyagon belül is eltérő lehet a golyó nagysága. Persze itt 1 mm-ről beszélünk, mégis szembetűnő.

Az átfúrt valódi ásványból készült medálokon kívül készítünk golyó formákból is medálokat, mint pl a csakrás medálok. A kiválasztott hosszúságú nemesacél szerelőpálcákra felfűzzük az ásványokat. A tetejére itt is pici gyöngyöt vagy nemesacél golyókat fűzünk, hogy díszesebb legyen. Ez a nagyságától is függ. Ezeket általában erős vékony viaszolt szálra fűzzük, mert ezzel mutat szépen. A valódi ásványokból készült medálokhoz, amik nem átfúrtak, nemesacél medáltartót használunk fel.

Az ékszerekhez való alapanyagokat megbízható ásványszakértő által bevizsgált magyar nagykereskedésből szerezzük be. Nagy figyelmet fordítunk az ásványok valódiságára és precíz feldolgozására. 

Tisztálkodáshoz érdemes levenni az ékszereket, mivel a víz nem tesz jót semmilyen szereléknek, bőrnek. Ezen kívül vannak porózus szerkezetű ásványok, amik tönkre mennek, belsőleg sérülnek a víz hatására. 

Az ásványok nem helyettesítik az orvosi kezelést.

Találatok rendezése

Ásvány

Partnereink

?>