Kárpát Gyöngye

Egyedi ásvány- és gyöngyékszerek

Gyerek mokait jáspis karkötő

Ásvány: Jáspis
Cikkszám:
CK-6246

Ár: 2 480 Ft

Készlet: 1 db.

 6 mm-es ásványszemekből  különböző méretben készültek! A cm melletti kis nyíl rákattintásával lehet kiválasztani a kívánt méretet.

Csuklóméret: Mérje le szorosan a gyermek csuklóját egy mérőszalaggal. Ezt a méretet válassza, vagy a legközelebbi nagyobb méretet. Ez a karkötő belső mérete, nem a hossza!!!   Kérdés esetén állok rendelkezésére.

A jáspisokról összefoglaltan elmondható: erősíti az ellenálló erőt, segíti az emésztést, alkalmazható hasi gyulladás, felfúvódás esetében. Erősítik a hólyagot, segítenek a vesebetegségek, vesekövek esetében, a nemi szervek betegségein. Szabályozzák a bélmozgást, erősítik az egész bélrendszert. A vércukorszintre gyakorolt hatásuk miatt nagyon hasznosak a cukorbetegek számára. Fokozzák a kitartást, elősegítik a kiegyensúlyozottságot, megnyugtatnak, segítenek belátni a hibákat és leépíteni a bűntudatot. Növelik a lelki erőt, újult életerőt adnak. 

A jáspis- csoport hatásainál megállapítható, hogy jóformán minden területen egyaránt alkalmazható. A választás fő szempontja az adott kő színe, amelyet a megfelelő csakraműködésekhez párosítunk. A vörös jáspis túlnyomórészt az akaraterőhöz, megvalósítási képességhez, vérproblémákhoz ajánlott. A sárgát és barnát a gyomor - bélrendszerhez, a zöldet a gyógyulás elősegítéséhez és harmonizálásához használjuk.

nyugati csillagjegy: bika, rák, halak, kos, ikrek, oroszlán, szűz, skorpió, nyilas 

kínai csillagjegy: kígyó, bárány, nyúl, sárkány. ló, majom, kakas, disznó, patkány, bivaly 

elem: föld, tűz (vörös)

Ezeket is ajánljuk

?>