Egyedi ásvány- és gyöngyékszerek

Mi az a mandala?Röviden: megvilágosodás erőmező. Szanszkrit neve a mandala, ez szó szerint kört jelent. Tibeti neve tyilkor, aminek jelentése középpont és ami körülötte van. Egy fogalom vagy isteni Lény erőtere, energetikai mezeje. A térben létrejövő végtelen számú lehetőség és történés képi megjelenítése és mindezek rendszerezése a megértés elősegítéséhez. Nagyon - nagyon mély lehetőségek vannak benne a materializált és transzcendens világokban az összefüggések szövevényének felfogásához.

Hogyan működik egy mandala? Nagyon egyszerűen. A benne lévő formák és színek bizonyos frekvencián gerjesztik a tér energiáját, némelyeket magukhoz vonzanak, felerősítenek, némelyeket taszítanak. 

Minden képnek és dekorációnak van bizonyos energiája amit belő az adott térbe. Ezért bármit helyezünk ki a lakásunkban vagy munkahelyünkön, először vizsgáljuk meg pontosan mi van a képen, mit ábrázol és milyen testérzeteket kelt bennünk, milyen energiát közvetít. De gondolnunk kell arra is, hogy elég kedvezőtlen rezgésű lehet egy ránézésre szép, jutányos áron megvásárolt kép, amit például gyerek rabszolgamunkások készítettek. Ez persze nincs ráírva az árcédulájára. Nézzük meg mit és hol vásárolunk. Szintén kedvezőtlen lehetőség egy kép esetében, hogy aki készítette súlyos testi-lelki-szellemi betegség(ek)ben szenvedett. Jó példák erre Van Gogh napraforgói és cseresznye virágai. Látszólag vidám képek, élénk színekkel, sok helyen láthatjuk őket. Csak az a baj, hogy tragikus életútján rengeteg testi-lelki betegségben szenvedett és ezek lenyomatát természetesen őrzi az összes képe és a róluk készült reprodukciók. Mielőtt bármit vásárolunk legyünk tudatosak, gondoljuk át a lehetőségeket és próbáljunk utána járni a képek történetének is.

Találatok rendezése

Partnereink

?>