Kárpát Gyöngye

Egyedi ásvány- és gyöngyékszerek

Zoizit karkötő 6 mm

Ásvány: Zoizit rubinnal
Cikkszám:
CK-7676

Ár: 2 240 Ft

Készlet: 2 db.

Csuklóméret: a legkényelmesebb viselés érdekében mérd le szorosan a csuklódat egy mérőszalaggal. Nagyon fontos, hogy ne az órát mérd le, mert az eltérő anyag miatt nem azonos a két méret. A megadott méretek azt jelentik, addig a csuklóméretig  viselhető. Ez a karkötő belső mérete, nem a hossza!!!  Amennyiben  nagyobb "lazaságot" szeretnél, válassz nagyobb karkötőt. Kérdés esetén állok rendelkezésedre.

A méret kiválasztásához kattints a lenyíló fülecskére!!!

Ízületi gyulladásra, koleszterin-szint csökkentésére vagy a regeneráció segítésére használhatjuk. Enyhítik a heregyulladást, segítenek potenciazavarok vagy egyéb szexuális problémák esetében, javítják az intuíciót és az önismeretet.

A zoizit ásványcsoport látványos tagja a zoizitkőzet rubinnal. A zöld színű kőzetben fekete mákszerű amfibolit ásványok is vannak, amitől népszerű lett, az a benne lévő átlátszatlan, világos vagy élénkpiros rubin. Kevésbé ismert zoisit-változat az anyolit, melynek színe szürkés-fehér, zöld. Egy másik zoisit-változat a thulit, melynek színe rózsaszín, rózsás-piros.

nyugati csillagjegy:  ikrek 

kínai csillagjegy:  ló 

elem: föld, tűz

Ezeket is ajánljuk

?>