Kárpát Gyöngye

Egyedi ásvány- és gyöngyékszerek

újd2újd4újd5újd3újd1

Kedves Látogatóm, Vásárlóm!

Minden ásvány- és gyöngyékszert magam készítek, egyediek és különlegesek. Több méretben fűzöm a karkötőket, nyakláncokat és a medálokhoz is különböző méretekben vágom a bőrszálakat, viaszolt zsinórokat. Ahogy a többi ékszert, a fülbevalókat is nemesacél szerelékkel készítem, így a fémérzékenyek is megtalálják számukra a megfelelő ékszert.

Kiemelném a legfontosabbat. Az ásvány alapanyagokat megbízható, Magyar nagykereskedésből vásárolom (ásványszakértő által bevizsgált). Az áruházamban valódi ásványkövek, saját készítésű valódi ásvány- és minőségi gyöngyfűzött ékszerek, illetve az "ezotéria" kategóriában amulettek, mandalák találhatók. 

A jobb oldalon taláható ásványok közül válogass kedvedre, és amennyiben mérethiányt tapasztalsz,  írj üzenetet. 

Kérlek, alaposan gondold át rendelésedet, mert az szerződésnek minősül. Az át nem vett csomaggal kárt okozol, a postaköltséget ki kell fizetni. Bővebben az ÁSZF-ben.

A leírásokhoz felhasznált irodalom: Sonja Heider: Gyógyító kövek könyve, Walter Schumann: Drágakő biblia, Elke Lopes: Ezoterikus nemeskőgyógyászat, Michael Gienger: A kristálygyógyászat tankönyve. Az ásványok nem helyettesítik az orvosi kezelést!

Ajánlataink