Kárpát Gyöngye

Egyedi ásvány- és gyöngyékszerek

újd2újd4újd5újd3újd1

Kedves Vásárlóm!

Az ásványok természetes képződmények. A természetes hibák (színfoltosság, repedések, átlátszó – áttetsző, zárványok) vagy a nem tökéletes csiszolás miatt nem tudunk reklamációt elfogadni!  Ezek nem üvegtermékek! Ennek ellenére, (repedés, zárvány vagy nem tökéletes csiszolás miatt) amennyiben mégis szeretné kicseréltetni a terméket, (ha van raktáron)  úgy a postaktg oda-vissza Önt terheli.

Az ásvány- és gyöngyékszereket többségében magam készítem (kivétel az ezüstbe foglalt ékszereket), egyediek és különlegesek. Több méretben fűzöm a karkötőket, (a méretet ki kell választani!!!) nyakláncokat és a medálokhoz is különböző méretekben vágom a bőrszálakat, viaszolt zsinórokat. Ahogy a többi ékszert, a fülbevalókat is nemesacél szerelékkel (vagy ezüsttel) készítem, így a fémérzékenyek is megtalálják számukra a megfelelő ékszert. 

Kiemelném a legfontosabbat. Az ásvány alapanyagokat megbízható, Magyar és Német nagykereskedésből szerzem be (ásványszakértő által bevizsgált). Az áruházamban valódi ásványkövek, saját készítésű valódi ásvány- és minőségi gyöngyfűzött ékszerek, illetve az "ezotéria" kategóriában amulettek, mandalák találhatók. 

A jobb oldalon taláható ásványok közül válogasson kedvére, és amennyiben mérethiányt tapasztal,  írjon üzenetet. 

Kérem, alaposan gondoldja át rendelését, mert az szerződésnek minősül. Az át nem vett csomag postaköltségét és csomagolás díját ki kell fizetni.  Jogi úton is érvényesíthető! Bővebben az ÁSZF-ben.

A leírásokhoz felhasznált irodalom: Sonja Heider: Gyógyító kövek könyve, Walter Schumann: Drágakő biblia, Elke Lopes: Ezoterikus nemeskőgyógyászat, Michael Gienger: A kristálygyógyászat tankönyve.

Az ásványok nem helyettesítik az orvosi kezelést!

Ajánlataink

?>