Kárpát Gyöngye

Egyedi ásvány- és gyöngyékszerek

Rózsaopál karkötő 8 mm

Ásvány: Opálok
Cikkszám:
CK-3323

Ár: 7 250 Ft

Készlet: 1 db.

Az ásványgolyók színárnyalatai eltérhetnek a képen látottól, mivel nincs 2 egyforma színárnyalat.

A karkötők különböző méretben készültek! A cm melletti kis nyíl rákattintásával lehet kiválasztani a kívánt méretet.

Csuklóméret: A női átlagos csuklóméret a 16-17 cm, a férfi átlagos csuklóméret a 17,5 -18 cm. Sajnos sokan nem mérik meg csuklójukat, így nem jó méretet rendelnek. Mérje le szorosan a csuklóját egy mérőszalaggal. Nagyon fontos, hogy ne az óráját mérje le, mert az eltérő anyag miatt nem azonos a két  méret. Pl: 16 cm-es csuklóméretre választható 16,0 cm-től 17,0 cm-ig, ahol a 17,0 cm-es már lötyögős.  A 15,8 cm ebben az esetben már kicsi, a 18 cm-es meg túl nagy!.  Ez a karkötő belső mérete, nem a hossza!!!   Kérdés esetén állok rendelkezésére.

Az ezotériában az opálok a légzésre és légutakra vannak jó hatással, hatnak a félelmekre, a depresszióra, a szorongásokra is. Élénkítik a képzeletet és a kreativitást.

Az opál ásvány különleges képződésű üledékes anyag, kovasavas oldatok lassú megszilárdulása és nem kristályos szerkezete jellemzi őket. Kényes ásvány : hő hatására elveszíti víztartalmát és repedezetté válik, a hozzáadott ( vízfürdő) víz sem segít rajta. A kozmetikumok roncsolják szerkezetét. A színük, különleges színhatásuk egyes típusokat keresetté tettek, mint a tejopál, a rózsaopál, a mézopál és a kékopál. A legdrágább opálok miatt régóta gyártanak hozzájuk hasonlító termékeket a nemesfém ékszeripar részére is, de a közönséges üvegutánzatok is jelen vannak opálként a piacon. 

nyugati csillagjegy:  rák, szűz, nyilas, vízöntő, halak

kínai csillagjegy:  bárány, kakas, patkány, tigris, nyúl

elem: víz. levegő

Ezeket is ajánljuk

?>