Kárpát Gyöngye

Egyedi ásvány- és gyöngyékszerek

Króm-diopszid karkötő

Ásvány: Króm-diopszid
Cikkszám:
CK-1554

Ár: 39 680 Ft

Készlet: 1 db.

 

A karkötőt 8 mm-es golyókból készítettem, jelenleg 2 méretben.  Rendelés esetén szívesen elkészítem más méretben is, költsége a méret függvényében változik.

A karkötők különböző méretben készültek! A cm melletti kis nyíl rákattintásával lehet kiválasztani a kívánt méretet.

Csuklóméret: A női átlagos csuklóméret a 16-17 cm, a férfi átlagos csuklóméret a 17,5 -18 cm. Sajnos sokan nem mérik meg csuklójukat, így nem jó méretet rendelnek. Mérje le szorosan a csuklóját egy mérőszalaggal. Nagyon fontos, hogy ne az óráját mérje le, mert az eltérő anyag miatt nem azonos a két  méret. Pl: 16 cm-es csuklóméretre választható 16,0 cm-től 17,0 cm-ig, ahol a 17,0 cm-es már lötyögős.  A 15,8 cm ebben az esetben már kicsi, a 18 cm-es meg túl nagy!.  Ez a karkötő belső mérete, nem a hossza!!!   Kérdés esetén állok rendelkezésére.

Ez a kő minden területen kifejti harmonizáló hatását. Minden síkon segít megtalálni természetes egyensúlyunkat. Fizikai szinten hormonális problémák, vérbetegségek (pl.: leukémia) esetében alkalmazzák. Új erőt és lendületet kölcsönöz. Segít „kikapcsolni” problémáinkat. Képes megszüntetni minden traumát, meggyógyítani a lelki sebeket. Segít játékosan bánni az élettel, élénkséget, harmóniát és életörömöt ad. Fokozza a képzelőerőt és a kreativitást. Ásványtanilag: krómtartalmú diopszid láncszilikát.

Ritka, különleges és magas árkategóriás ásvány, ezért nagyon nehéz beszerezni.

nyugati csillagjegy:  szűz                                                                                                                                               

kínai csillagjegy:  kakas                                                                                                                                              

elem: föld

Ezeket is ajánljuk

?>