Kárpát Gyöngye

Egyedi ásvány- és gyöngyékszerek

Kupon akció február 29-ig. laughheart

Kupon szabályzat

Részletek

 

ónix - lepidolit virágos lánc

Ásvány: Lepidolit, Onix
Cikkszám:
CK-7808

Ár: 8 800 Ft

Készlet: 2 db.

 4 és 8 mm-es ónix ásványgolyóval, és lepidolit virággal készítettem. A szerelékek nemesacél, fémérzékenyek is viselhetik.

Egyedi tervezés alapján készített kézműves ékszer.

Ónix: Erős hatással van az agy tevékenységére, pl az Alzheimer-kór, az epilepszia kezelésére használják. Javítja a koncentrációt. Hat a fülre is, ezért alkalmazzák belsőfülbetegségek, fülzúgás vagy a hallás romlása esetében. Hatással van minden daganatféleségre. Véd a negatív befolyásoktól, erősíti immunrendszerünket, fokozza a koncentrációt. Fekete színű kalcedon, általában szürke, áttetsző erek hálózzák be az anyagát. Az ékszeripar a jobb minőség miatt feketére festett achátot használ, a szín tartós. Nagyon dekoratív ékszerek készülnek a fekete-fehér sávozású ónix-achátokból ( szárdónix).

nyugati csillagjegy:  nyilas, bak, vízöntő

kínai csillagjegy:  patkány, bivaly, tigris 

elem: föld

Lepidolit: Elhatárol a lelki megterhelésektől, hatásos a félelmekkel és a haraggal szemben. Erősíti a bőr kötőszöveteit, használható bőrbetegségek kezelésére. Hat a hormonrendszerre és a mirigyekre, ideggyulladásokat enyhít. Javítja önfegyelmünket, aktíválja döntőképességünket. Nyugtató hatása segíti az alvászavarok megszűnését.

Színe világos rózsaszín - lilásbarna is lehet. Színét lítiumtartalmának köszönheti.

Nagyon érzékeny és porózus kő, kerüljük a vízzel való érintkezést.

nyugati csillagjegy:  mérleg  

kínai csillagjegy:  kutya   

elem: levegő

Ezeket is ajánljuk

?>