Kárpát Gyöngye

Egyedi ásvány- és gyöngyékszerek

Vörös turmalin fazettált korong nyaklánc

Ásvány: Turmalin
Cikkszám:
CK-6868

Ár: 17 900 Ft

Készlet: 5 db.

A szerelékek nemesacél, fémérzékenyek is viselhetik. Sodronyra fűztem 5 x 3 mm-es fazettált ásványszemekből, hossza 42 cm. Igazi különleges szépség.

   -   A fekete turmalin  más néven sörl , segíti a méregtelenítés folyamán a nehézfémek leépítését, amelyek a szervezetben felhalmozódva nehezen gyógyítható betegségek kialakulásához vezethetnek. Így hatásos a rosszindulatú sejtelváltozások (rák), a rettegett Alzheimer-kór vagy a sclerosis multiplex esetében. A negatív energiák más fajtájától (pl szellemi síkon) is óv. Ezzel segíti viselőjét abban, hogy jobban megbirkózzék a lelki terhekkel. Oldja az energiablokádokat, tisztítja az aurát. Ezért használhatjuk az érzéketlenné vált testrészeken. A felülete általában repedezett. 

nyugati csillagjegy:  bak            kínai csillagjegy:  bivaly        elem: föld

  -    A vörös turmalin más néven rubellit erősíti a véredényeket és a szívet. Megelőzi a sejtelváltozásokat, aktiválja az öngyógyító erőket. Támogatja céljaink elérését. Lágy sugárzása gyógyír a nagy gondok vagy a lelki sebekre.   

nyugati csillagjegy: kos,        kínai csillagjegy sárkány,       elem levegő.

  -    A kék turmalin más néven indigolit, erősíti az idegrendszert, szabályozza a veseműködést, Regeneráló hatása van a sejtekre. A sejtekre gyakorolt hatása révén megelőzi a rákos megbetegedéseket.                 

nyugati csillagjegy:  bika, mérleg            kínai csillagjegy: kígyó, kutya      elem:  víz        

 -    A zöld turmalin más néven verdelit, általános serkentő hatással van az energiaáramlásra. A gyulladások minden fajtájának kezelésére használhatjuk. Nyugtatja az idegeket. Harmonizálja az agyi funkciókat és a két agyfélteke működését. 

elem: föld

 -    A turmalinkvarc: a hegyikristály és a sörl keveréke, amely egyesíti magában az egyik gyógyerejét a másik oltalmazó erejével. 

Ezeket is ajánljuk

?>