Kárpát Gyöngye

Egyedi ásvány- és gyöngyékszerek

Ónix - prehnit lánc

Ásvány: Prehnit, Ónix
Cikkszám:
CK-7888

Ár: 8 670 Ft

Készlet: 1 db.

A szerelék nemesacél, fémérzékenyek is viselhetik. A sokszögűre csiszolt nagy prehnit mérete kb 10x16 mm, a lánc legkisebb szemei 4 mm.  

Egyedi tervezés alapján készített kézműves ékszer.

Ónix: Erős hatással van az agy tevékenységére, pl.: az Alzheimer-kór, az epilepszia kezelésére használják. Javítja a koncentrációt. Hat a fülre is, ezért alkalmazzák belsőfülbetegségek, fülzúgás vagy a hallás romlása esetében. Hatással van minden daganatféleségre. Véd a negatív befolyásoktól, erősíti immunrendszerünket, fokozza a koncentrációt. Másik kedvenc színe a fekete-fehér sávozású ónix-achát (szárdónix).

nyugati csillagjegy:  nyilas, bak, vízöntő

kínai csillagjegy:  patkány, bivaly, tigris 

elem: föld

Prehnit: 

Nagyon érzékeny kő, soha ne tegyük ki víz vagy közvetlen napsugárzás hatásának!!! A prehnit mindazoknak a köve, akik úgy érzik, túl nagy súlyt cipelnek. Élénkíti az anyagcserét, segíti a méregtelenítést és a zsírok égetését. Ezenkívül erősíti a hólyag és vese tájékát. Nyugalmat közvetít viselőjének. Egy viszonylag ritkán található szilikátásvány. Sokszor együtt található zeolit ásványokkal és epidottal, amivel többször egymásba is nőnek. A prehnit színe sárgászöld, halványzöld, legszebb darabjai almazöldek. Inkább áttetsző, belsejében zöld vagy zöldesfekete epidot zárványokat találunk. Kevesen ismerik, alkalmanként kapható.

nyugati csillagjegy:   mérleg

kínai csillagjegy:   kutya

elem: föld

Ezeket is ajánljuk

?>