Kárpát Gyöngye

Egyedi ásvány- és gyöngyékszerek

Pietersit karkötő 1

Ásvány: Pietersit
Cikkszám:
CK-3059

Ár: 12 450 Ft

Készlet: 1 db.

8 mm-es ásványgolyókból készítettem, közepén 10 mm-es ónixxal és hegyikristály korongokkal.

Egyedi tervezés alapján készített kézműves ékszer.

Pietersit: más néven viharkő. Magas rezgésű kő, amely aktiválja és egyensúlyba hozza a Harmadik Szem és a Korona csakrát. Fokozza az intuíciót és betekintést. Növeli akaratát, segíthet a meghatározott lelki célok elérésének elősegítésében. Hasznos lehet azok számára, akik mélyen eltemetett, múltbéli problémákkal küzdenek, amelyek a jelenben konfliktusokat okoznak. 

Erősíti és nyugtatja a szívet, belső nyugalmat ad. A stressz által okozott betegségekre használják.

Nevét felfedezőjéről Sid Pieters-ről kapta, aki 1962-ben találta meg ezt az érdekes követ Namíbiában. A pietersit szálas rostos ásványok (tigrisszem, sólyomszem és kvarc) természetes folyamatok  alatt töredezett majd a kalcedonnal összeállt keveréke. Ritka és drága ásvány.

nyugati csillagjegy: oroszlán

kínai csillagjegy:

elem: föld

Ónix: Erős hatással van az agy tevékenységére, pl.: az Alzheimer-kór, az epilepszia kezelésére használják. Javítja a koncentrációt. Hat a fülre is, ezért alkalmazzák belsőfülbetegségek, fülzúgás vagy a hallás romlása esetében. Hatással van minden daganatféleségre. Véd a negatív befolyásoktól, erősíti immunrendszerünket, fokozza a koncentrációt. Fekete színű kalcedon, általában szürke, áttetsző erek hálózzák be az anyagát. Az ékszeripar a jobb minőség miatt feketére festett achátot használ, a szín tartós. Nagyon dekoratív ékszerek készülnek a fekete-fehér sávozású ónix-achátokból (szárdónix).

A hegyikristály minden gyógykövek "leggyógyítóbbika". Fokozza az összes többi kő hatását, erősíti a test összes funkcióját, kiegyensúlyozó hatást gyakorol a lélekre. A legismertebb gyógykövek egyikének számít. Tiszta energiája minden más energiát mozgásba hoz. Hegyikristálytűkkel bármely más követ feltölthetünk. Amikor még nem kristályosodott ki, a hegyikristály tejszerűen átlátszatlan. Ebben a formájában tejkvarcnak nevezik. Mestergyógyító, bármilyen betegségre használható, minden területre hat.  Hatással van a szemre, bőrre, izületekre, tobozmirigyre. Ellenálló képesség növelő, testi, lelki és szellemi kimerültség esetén, a végtagok fáradtságérzete esetén is ajánlott, erősíti az agyalapi mirigyet. Alkalmas a sorscsapások feldolgozására, lelki sebek gyógyítására, negatív energiák levezetésére, aura tisztítására erősítésére és védelmére, a kifejezőerő növelésére. Összehangolja a két agyféltekét, megerősíti az idegeket, és serkenti a mirigyek működését, egyszerre ad energiát és apasztja le a duzzanatokat. Tisztítja és egyensúlyba hozza a csakrákat. Aura védő. Az aura kvarcokat  természetes hegyikristály és fémek pontosabban arany, platina, titánium, indium… kombinációja lévén hozzák létre. A nemesfémek kölcsönhatásba lépnek a kvarccal, így kölcsönösen energetikailag támogatják egymást és fantasztikus energiák keletkeznek. Nagyon magas erejű kő!  Az ásványokban látható zárványok természetes képződmények!

Csuklóméret: a legkényelmesebb viselés érdekében mérd le szorosan a csuklódat egy mérőszalaggal. Nagyon fontos, hogy ne az órát mérd le, mert az eltérő anyag miatt nem azonos a két méret. A szükséges "lazaságot" hozzászámolom, így tökéletes lesz a méret. A webáruházban feltüntetett méretekben már a "lazaság" bele van számolva. Amennyiben még nagyobb "lazaságot" szeretnél, válassz nagyobb karkötőt, vagy egyedi megrendelés esetén jelezd e-mailben. Kérdés esetén állok rendelkezésedre.

nyugati csillagjegy: oroszlán

kínai csillagjegy:

elem: föld