Kárpát Gyöngye

Egyedi ásvány- és gyöngyékszerek

Madagaszkári rózsakvarc karkötő 10 mm

Ásvány: Rózsakvarc
Cikkszám:
CK-6295

Ár: 5 580 Ft

Készlet: 1 db.

A madagaszkári Rózsakvarc a legjobb minőségű rózsakvarc. A színe szép rózsaszín, de ritkán akár mályvás-rózsaszín is lehet. Az eltérő árnyalatok miatt változhat a képen látható karkötő színárnyalata, mikor milyet sikerül beszerezni. Színét sokkal jobban megtartja, mint a hagyományos rózsakvarc.

A rózsakvarc a legismertebb ásványok egyike, a szívcsakra legfontosabb köve. Felhasználási területe igen sok: lelki terhek megszüntetése, a vízerek leárnyékolása, de használhatjuk kelések ellen, vérszegénység ellen, erősíti az ereket, vérbetegségeknél, mint pl.: a leukémia, segít asztma esetében, nyugtatja és enyhíti a kedélyállapotot. Mozgási és egyensúlyi zavaroknál, petefészekgyulladásnál, vagy a termékenység fokozására, érzelmi ridegség ellen, negatív rezgések és energiák ellen. Erősíti az idegeket, a szívet. Visszaadja a lelki egyensúlyt. Fokozza a szeretetet, a romantikát. A barátság, a szeretet és a szerelem köve. Az egyik legjobb energiát adó kő.

nyugati csillagjegy: bika, rák, mérleg

kínai csillagjegy:  kígyó, bárány, kutya

elem: levegő

Csuklóméret: a legkényelmesebb viselés érdekében mérd le szorosan a csuklódat egy mérőszalaggal. Nagyon fontos, hogy ne az órát mérd le, mert az eltérő anyag miatt nem azonos a két méret. A megadott méretek azt jelentik, addig a csuklóméretig  viselhető. Ez a karkötő belső körmérete, nem a hossza!!! Amennyiben  nagyobb "lazaságot" szeretnél, válassz nagyobb karkötőt. Kérdés esetén állok rendelkezésedre.

Ezeket is ajánljuk

?>