Kárpát Gyöngye

Egyedi ásvány- és gyöngyékszerek

Hipersztén szemcsés karkötő

Ásvány: Hipersztén
Cikkszám:
CK-1865

Ár: 1 900 Ft

Készlet: 2 db.

Hipersztén szemcsés karkötő 16-17 cm-es csuklóra.

Egyedi tervezés alapján készített kézműves ékszer.

A fájdalom minden fajtájánál jó szolgálatot tesz, különösen gyomorfájás esetén. Ezenkívül alkalmazhatjuk akut és krónikus feszültségek kezelésére. A hipersztén segít az arany középút megtalálásában. Dinamikussá és kiegyensúlyozottá tesz. Neve görög eredetű hiper (fent) stenos (hatalom), régebbi elnevezése paulinit. A piroxén-csoport tagja. Lehet áttetsző átlátszatlan, szép fémes fénnyel, minél magasabb a vastartalma annál sötétebb. 

Kevesen ismerik Magyarországon, pedig nagyon különleges: a fekete kő felületén szürkés barnás padlizsános színű fényjáték fut végig. Nálunk nehezen beszerezhető törmelékes vagy csiszolt golyó formájában. 

Csuklóméret: a legkényelmesebb viselés érdekében mérd le szorosan a csuklódat egy mérőszalaggal. Nagyon fontos, hogy ne az órát mérd le, mert az eltérő anyag miatt nem azonos a két méret. A szükséges "lazaságot" hozzászámolom, így tökéletes lesz a méret. A webáruházban feltüntetett méretekben már a "lazaság" bele van számolva. Amennyiben még nagyobb "lazaságot" szeretnél, válassz nagyobb karkötőt, vagy egyedi megrendelés esetén jelezd e-mailben. Kérdés esetén állok rendelkezésedre.

nyugati csillagjegy:  mérleg, nyilas 

kínai csillagjegy:  kutya, patkány  

elem: föld