Kárpát Gyöngye

Egyedi ásvány- és gyöngyékszerek

Tsavorite medál ezüst szerelékkel 20350

Ásvány: Gránát
Cikkszám:
CK-10505

Ár: 20 350 Ft

Készlet: 1 db.

A tsavorite ritka, különleges, nehezen beszerezhető ásvány, a gránátok ásványcsoportjába tartozik, nálunk kevésbé ismert.

Egyedi formájú medál.

Mérete a 2. képen látható

(ezüst láncot itt találsz: ezüst-drágakő ékszerek - ezüst nyakláncok)

Tsavorite, a természet rendkívül ritka, hamisítatlan ajándéka.

A Tsavorite, a jóindulat, az életerő, a jólét, az erő és az együttérzés köve.

Úgy gondolják, hogy ez az a drágakő, amely segít felfedezni a szépséget önmagukban és másokban.

A  Tsavorite állítólag segíti az érzelmi trauma vagy betegség gyógyulását, és támogatja a sejtek regenerálódását és növekedését a testben.

 A jólét növelésének csökkentésének köve.

A  tsavoritról úgy gondolják, hogy meggyógyítja a szívcsakrát, növeli az életkedvet és az életerőt, valamint jótékonysági és jóindulatú érzéseket vált ki.

Úgy gondolják, hogy a Tsavorite-tal való meditáció megkönnyíti a kommunikációt a magasabb szellemi területekkel, és növeli a pszichés tudatosságot és az intuíciót.

A gránátok segítenek a test gyulladásos folyamatainak gyógyulásában. Energiát adnak, élénkítik az immunrendszer működését. Fokozzák a kitartást. A gránátok használata valójában az összes szervet serkenti. Méregtelenít, javítják a vérképet, segítenek a vér betegségeinek legyőzésében. Óvnak az érelmeszesedéstől. Lelki síkon is erősítő, élénkítő hatást fejtenek ki. Bátorságot és bizalmat öntenek belénk még a nehéz helyzetekben is. 

Gránát: összefoglaló neve egy fontos ásványcsoportnak, amelyben több, különböző színű ásvány van. Ide tartozik az andradit, demantoid, topazolit, grosszulár, hesszonit, tsavorite, melanit, rodolit, spesszartin, uvarovit.
A különböző gránátfajtákat egymástól legbiztosabban kémiai elemzéssel tudjuk megkülönböztetni. Legismertebb a barnásvörös almandingránát, ebből készül a használati termékek 90 %-a, ismert a piropgránát (cseh gránát),

nyugati csillagjegy:  bak, kos, ikrek, oroszlán, skorpió, nyilas  

kínai csillagjegy:  bivaly, sárkány, ló, majom, disznó, patkány   

elem: tűz (vörös) föld (barna, zöld)

Származási hely : Tanzánia





Ezeket is ajánljuk

?>