Kárpát Gyöngye

Egyedi ásvány- és gyöngyékszerek

Tanzanit szemcsés karkötő 1

Cikkszám:
CK-801

Ár: 3 450 Ft

Készlet: 4 db.

Ízületi gyulladásra, koleszterin-szint csökkentésére vagy a regeneráció segítésére használhatjuk.  Javítják az intuíciót és az önismeretet. Férfiaknál enyhítik a heregyulladást, segítenek potenciazavarok vagy egyéb szexuális problémák esetében.

Tanzanit csak Tanzániában található, egy nagyon kis bányászati ​​területen (kb. 7 km hosszú és 2 km széles)  a Merelani-hegység közelében, (Kereskedelme szinte teljesen Arusha városára korlátozódik)

1967-ben kerültek elő Tanzániában a kékszínű, sötétpiros változatok (néha barnás elszíneződésű), melyek elszíneződését a vanádium és vas szennyeződés okozza, és a megtalálás helyéről a tanzanit nevet kapta. 2010-ben Tanzánia kormánya betiltotta a több mint 1 grammot meghaladó nyers kövek exportját. Értéke a színe és átlátszósága függvényében változik. A leggyakoribb a szürkés-kék változata, a liláskék színárnyalat már sokkal drágább. 

nyugati csillagjegy:  ikrek 

kínai csillagjegy:  ló

elem: föld, tűz

Csuklóméret: a legkényelmesebb viselés érdekében mérd le szorosan a csuklódat egy mérőszalaggal. Nagyon fontos, hogy ne az órát mérd le, mert az eltérő anyag miatt nem azonos a két méret. A szükséges "lazaságot" hozzászámolom, így tökéletes lesz a méret. A webáruházban feltüntetett méretekben már a "lazaság" bele van számolva. Amennyiben még nagyobb "lazaságot" szeretnél, válassz nagyobb karkötőt, vagy egyedi megrendelés esetén jelezd e-mailben. Kérdés esetén állok rendelkezésedre.

nyugati csillagjegy:  ikrek 

kínai csillagjegy:  ló

elem: föld, tűz