Kárpát Gyöngye

Egyedi ásvány- és gyöngyékszerek

Rodonit pötty fülbevaló 6 mm

Ásvány: Rodonit
Cikkszám:
CK-1706

Ár: 1 200 Ft

Készlet: 2 db.

6 mm -esek a kövek,  nemesacél a szerelék. A rendelt fülbevaló köveinek színárnyalata és mintázata egy kicsit eltérhet a képen bemutatottól.

Ezt a követ autoimmun-betegségek*, genetikus betegségek, asztma, ekcéma, sclerosis multiplex vagy Parkinsor-kór esetében használhatjuk. Felgyorsítja a sejtképződést. Harmonizálja a szívcsakrát, ezért keringési és szívproblémák esetén is jó szolgálatot tesz. Erősíti a csontokat és a csontszövetet, méregtelenít. Bátorságot ad. Ezt az ásványt is a mangántartalom teszi széppé és érdekessé a drágakövek között. Erősebb rózsaszín színébe alkalmanként fekete mangán-oxid erek rakódtak, ez növelheti az esztétikai hatását a belőle csiszolt ékszereknek és dísztárgyaknak. Színe: rózsás-piros-hússzínű, fekete zárványokkal.

*Az autoimmun-betegségek igen változatos formában jelentkezhetnek. Lényegük, hogy az immunrendszer a sejteket vagy a sejtek egy részét nem ismeri el a szervezet sajátjaként, így önmaga, illetve e sejtek ellen termel ellenanyagokat. Ide tartozik a sok közül pl a 2. típusú diabétesz,  a Crohn-betegség.

nyugati csillagjegy:   bika

kínai csillagjegy:  kígyó

elem: levegő