Kárpát Gyöngye

Egyedi ásvány- és gyöngyékszerek

Prehnit epidottal karkötő 2

Ásvány: Prehnit
Cikkszám:
CK-2571

Ár: 5 190 Ft

Készlet: 1 db.

8 mm-es ásványgolyókból fűztem, közepén kétsoros 9 mm-es strasszgolyóval.

Egyedi tervezés alapján készített kézműves ékszer.

Mindazoknak a köve, akik úgy érzik, túl nagy súlyt cipelnek. Élénkíti az anyagcserét, segíti a méregtelenítést és a zsírok égetését. Ezenkívül erősíti a hólyag és vese tájékát. Nyugalmat közvetít viselőjének.

Egy viszonylag ritkán található szilikátásvány. Sokszor együtt található zeolit ásványokkal és epidottal, amivel többször egymásba is nőnek. A prehnit színe sárgászöld, halványzöld, legszebb darabjai almazöldek. Inkább áttetsző, belsejében zöld vagy zöldesfekete epidot zárványokat találunk. Kevesen ismerik, alkalmanként kapható.

Nagyon érzékeny kő, soha ne tegyük ki víz vagy közvetlen napsugárzás hatásának!!!

Csuklóméret: a legkényelmesebb viselés érdekében mérd le szorosan a csuklódat egy mérőszalaggal. Nagyon fontos, hogy ne az órát mérd le, mert az eltérő anyag miatt nem azonos a két méret. A szükséges "lazaságot" hozzászámolom, így tökéletes lesz a méret. A webáruházban feltüntetett méretekben már a "lazaság" bele van számolva. Amennyiben még nagyobb "lazaságot" szeretnél, válassz nagyobb karkötőt, vagy egyedi megrendelés esetén jelezd e-mailben. Kérdés esetén állok rendelkezésedre.

nyugati csillagjegy:   mérleg

kínai csillagjegy:   kutya

elem: föld