Kárpát Gyöngye

Egyedi ásvány- és gyöngyékszerek

Pirit virágos karkötő

Ásvány: Pirit
Cikkszám:
CK-3256

Ár: 3 790 Ft

Készlet: 1 db.

8 mm-es tejkvarcot és fekete gyöngyöt fűztem a pirit virágok közé.

Egyedi tervezés alapján készített kézműves ékszer.

Pirit: Az érzékeny, porózus kövek közé tartozik, víz nem érheti! A piritek elsősorban a légutakra és azok megbetegedéseire hatnak.  Erősítik a gyomor- bél-rendszert, szabályozzák a bélműködést, gyomorfájásnál, -görcsöknél hasznos segítség. A pirit minden területen kifejti fájdalomcsillapító hatását. A krónikus és akut kimerültség állapotában is új energiát ad. Harmonizálja a napfonat-csakrát.

Az érzékeny, porózus kövek közé tartozik, víz nem érheti!

Tejkvarc: A sok zárványtól átlátszatlan hegyikristályt, amikor még nem kristályosodott ki (a tejszerűen átlátszatlan), nevezik tejkvarcnak vagy hókvarcnak. A Tejkvarc  kevésbé érdekes egyszerű fehér színű ásványékszer anyag, amit  fehér Jade néven szoktak  eladni. A felülete fényesebb a Jadehoz képest, az anyagába nézve apró átlátszó foltokat láthatunk.

A hegyikristály minden gyógykövek "leggyógyítóbbika". Fokozza az összes többi kő hatását, erősíti a test összes funkcióját, kiegyensúlyozó hatást gyakorol a lélekre. A legismertebb gyógykövek egyikének számít. Tiszta energiája minden más energiát mozgásba hoz. Hegyikristálytűkkel bármely más követ feltölthetünk.  Mestergyógyító, bármilyen betegségre használható, minden területre hat.  Hatással van a szemre, bőrre, izületekre, tobozmirigyre…. Ellenállóképesség növelő, testi, lelki és szellemi kimerültség esetén, a végtagok fáradtságérzete esetén is ajánlott, erősíti az agyalapi mirigyet. Alkalmas a sorscsapások feldolgozására, lelki sebek gyógyítására, negatív energiák levezetésére, aura tisztítására erősítésére és védelmére, a kifejezőerő növelésére. Összehangolja a két agyféltekét, megerősíti az idegeket, és serkenti a mirigyek működését, egyszerre ad energiát és apasztja le a duzzanatokat. Tisztítja és egyensúlyba hozza a csakrákat. Aura védő.

Csuklóméret: a legkényelmesebb viselés érdekében mérd le szorosan a csuklódat egy mérőszalaggal. Nagyon fontos, hogy ne az órát mérd le, mert az eltérő anyag miatt nem azonos a két méret. A szükséges "lazaságot" hozzászámolom, így tökéletes lesz a méret. A webáruházban feltüntetett méretekben már a "lazaság" bele van számolva. Amennyiben még nagyobb "lazaságot" szeretnél, válassz nagyobb karkötőt, vagy egyedi megrendelés esetén jelezd e-mailben. Kérdés esetén állok rendelkezésedre.

nyugati csillagjegy:   oroszlán 

kínai csillagjegy:   majom 

elem: tűz