Kárpát Gyöngye

Egyedi ásvány- és gyöngyékszerek

Pietersit karkötő női - férfi

Ásvány: Pietersit
Cikkszám:
CK-3063

Ár: 13 580 Ft

Készlet: 1 db.

8 mm-es ásványgolyókból készítettem.

Egyedi tervezés alapján készített kézműves ékszer.

Pietersite, más néven viharkő. Magas rezgésű kő, amely aktiválja és egyensúlyba hozza a Harmadik Szem és a Korona csakrát. Fokozza az intuíciót és betekintést. Növeli akaratát, segíthet a meghatározott lelki célok elérésének elősegítésében. Hasznos lehet azok számára, akik mélyen eltemetett, múltbéli problémákkal küzdenek, amelyek a jelenben konfliktusokat okoznak. 

Erősíti és nyugtatja a szívet, belső nyugalmat ad. A stressz által okozott betegségekre használják.

Nevét felfedezőjéről Sid Pieters-ről kapta, aki 1962-ben találta meg ezt az érdekes követ Namíbiában. A pietersit szálas rostos ásványok (tigrisszem, sólyomszem és kvarc) természetes folyamatok  alatt töredezett majd a kalcedonnal összeállt keveréke. Ritka és drága ásvány.

Csuklóméret: a legkényelmesebb viselés érdekében mérd le szorosan a csuklódat egy mérőszalaggal. Nagyon fontos, hogy ne az órát mérd le, mert az eltérő anyag miatt nem azonos a két méret. A megadott méretek azt jelentik, addig a csuklóméretig  viselhető. Ez a karkötő belső mérete, nem a hossza!!! Amennyiben  nagyobb "lazaságot" szeretnél, válassz nagyobb karkötőt. Kérdés esetén állok rendelkezésedre

nyugati csillagjegy: oroszlán

kínai csillagjegy:

elem: föld