Kárpát Gyöngye

Egyedi ásvány- és gyöngyékszerek

Napkő karkötő 6 mm

Ásvány: Napkő
Cikkszám:
CK-4552

Ár: 4 950 Ft

Készlet: 2 db.

Gyönyörű AA minőségű csillámló napkő, (a fotó nem adja vissza sajnos a csillogást)  6 mm-es ásványgolyókból készítettem.

A napkő hatásos a krónikus asztmával szemben,  erősíti az idegrendszert, a szívet, elmulasztja a félelmeket és a depressziót. A napfonat-csakra fájdalmait és problémáit is orvosolja. Meleg, lágy kisugárzása fáradtság esetén új energiával tölt el. Enyhíti a vesepanaszokat és a köszvényt. A természetes napkő ásvány valódi neve aventurin-földpát, ami nem azonos az aventurinnal, a zöld színű kvarcféleséggel. Ezt a csillogást a benne lévő hematit, és goethit lemezkék adják.

nyugati csillagjegy:  mérleg, oroszlán

kínai csillagjegy:  kutya, majom

elem: tűz

Csuklóméret: a legkényelmesebb viselés érdekében mérd le szorosan a csuklódat egy mérőszalaggal. Nagyon fontos, hogy ne az órát mérd le, mert az eltérő anyag miatt nem azonos a két méret. A kiválasztott méret azt jelenti, addig a csuklóméretig  viselhető.  Amennyiben  nagyobb "lazaságot" szeretnél, válassz nagyobb karkötőt, vagy egyedi megrendelés esetén jelezd e-mailben. Kérdés esetén állok rendelkezésedre.