Kárpát Gyöngye

Egyedi ásvány- és gyöngyékszerek

Kunzit karkötő 8mm

Ásvány: Kunzit
Cikkszám:
CK-3101

Ár: 11 000 Ft

Készlet: 1 db.

8 mm-es ásványokból készítettem.

Egyedi tervezés alapján készített kézműves ékszer.

Ez a kő hatással van a szervezetben fellépő feszültségekre és az ízületi bántalmakra. Segít az érelmeszesedés vagy a szürke hályog esetében is. Erősíti a keringési rendszert és a szívizmot. Rezgése segít feloldani a szívcsakra blokádjait, jó hatással van a kedélyünkre. Megnyitja a szívet a szeretet számára. Békét sugárzó, védelmező ásvány.

Ritka drágakő, az ásványékszerek drága és keresett ásványa, színe rózsaszín ibolyás lila árnyalattal. Általában halvány színű, egyik irányból nézve világosabb, a másikból sötétebb a színe.

Nagyon törékeny kő, vízzel nem szabad tisztítani!

Csuklóméret: a legkényelmesebb viselés érdekében mérd le szorosan a csuklódat egy mérőszalaggal. Nagyon fontos, hogy ne az órát mérd le, mert az eltérő anyag miatt nem azonos a két méret. A szükséges "lazaságot" hozzászámolom, így tökéletes lesz a méret. A webáruházban feltüntetett méretekben már a "lazaság" bele van számolva. Amennyiben még nagyobb "lazaságot" szeretnél, válassz nagyobb karkötőt, vagy egyedi megrendelés esetén jelezd e-mailben. Kérdés esetén állok rendelkezésedre.

nyugati csillagjegy:  mérleg, halak                                                                                                                        

kínai csillagjegy:  kutya, nyúl                                                                                                                                              

elem: víz, levegő