Kárpát Gyöngye

Egyedi ásvány- és gyöngyékszerek

Krizokolla-Shatukkit női-férfi karkötő

Ásvány: Krizokolla
Cikkszám:
CK-2554

Ár: 23 100 Ft

Készlet: 1 db.

"AA" minőségű, 8mm-es ásvány golyókból fűztem. 

A Krizokolla-Shattuckit ritka ásványékszer alapanyag, ezért a magasabb árkategóriás ásványok közé sorolható. Ebben a gyönyörű ritkaságban a krizokolla, malachit, kuprit (vörös-fekete), Limonit (barna) is megtalálható, de többségében a sötétkék shattuckit formálja ilyen ellenálhatatlanná.

Egyedi tervezés alapján készített kézműves ékszer.

Pajzsmirigyproblémák és –betegségek, légcsőproblémák, torok fertőzéseinek kezelésében nagy segítséget nyújt. Ízületi gyulladás, reumatizmus, meszesedő ízületek, váll- és nyakmerevség esetén, túlzott verejtékezésre,  bélmozgás elősegítésére, emésztőrendszeri fekélyekre is nagyon hasznos. Hatással van a hajra is, nem csupán erős hajzatot biztosít, hanem megakadályozza az idő előtti őszülést. Lendületet ad és motivál. Azt mondják róla, hogy megakadályozza a koraszülést. Rendkívül színes, kékeszöldes árnyalatokban pompázó ásvány, helyenként fekete és vörös színek is láthatók rajta. Sajnos nagyon elterjedt ennek az ásványnak is a mesterséges utánzata!!!

Csuklóméret: a legkényelmesebb viselés érdekében mérd le szorosan a csuklódat egy mérőszalaggal. Nagyon fontos, hogy ne az órát mérd le, mert az eltérő anyag miatt nem azonos a két méret. A szükséges "lazaságot" hozzászámolom, így tökéletes lesz a méret. A webáruházban feltüntetett méretekben már a "lazaság" bele van számolva. Amennyiben még nagyobb "lazaságot" szeretnél, válassz nagyobb karkötőt, vagy egyedi megrendelés esetén jelezd e-mailben. Kérdés esetén állok rendelkezésedre.

nyugati csillagjegy: bika, rák, mérleg, nyilas, vízöntő  

kínai csillagjegy: tigris, kígyó,kutya, patkány  

elem: levegő