Kárpát Gyöngye

Egyedi ásvány- és gyöngyékszerek

Kordierit - iolit karkötó 6 mm

Cikkszám:
CK-2964

Ár: 7 450 Ft

Készlet: 1 db.

Egyedi tervezés alapján készített kézműves ékszer.

Szabályozza minden meridián energiaáramlását. Fokozott működésre bírja a mirigyeket, erősíti a beleket. Lelki téren félelmek és depresszió ellen használják. Segítségével megnyitható a homlokcsakra.

Ennek az érdekes kőnek több neve is van: iolit (jolit) a görög ibolya szóból, kordierit a francia Cordier mineralógus és geológus tiszteletére, illetve vízzafír, hasonlósága a zafírhoz, dikroit, a görög dikhroia (kettős szín) szóból. Ez a kő pleokroizmusa miatt, különböző irányokból más színű. Szép kék színén kívül lehet szürkéskék, zöldes és barnás kék esetleg sárgás is.

Csuklóméret: a legkényelmesebb viselés érdekében mérd le szorosan a csuklódat egy mérőszalaggal. Nagyon fontos, hogy ne az órát mérd le, mert az eltérő anyag miatt nem azonos a két méret. A szükséges "lazaságot" hozzászámolom, így tökéletes lesz a méret. A webáruházban feltüntetett méretekben már a "lazaság" bele van számolva. Amennyiben még nagyobb "lazaságot" szeretnél, válassz nagyobb karkötőt, vagy egyedi megrendelés esetén jelezd e-mailben. Kérdés esetén állok rendelkezésedre.

nyugati csillagjegy: vízöntő, halak                                                                                                                                

kínai csillagjegy: tigris, nyúl

elem: víz