Kárpát Gyöngye

Egyedi ásvány- és gyöngyékszerek

Kiasztolit - keresztkő karkötő 10 mm

Cikkszám:
CK-3379

Ár: 18 000 Ft

Készlet: 1 db.

Nagyon nehéz csiszolt golyóformában beszerezni. Míg a medálok esetében tökéletesen látszanak a kereszt rajzolatok, addig a golyóformára csiszolt alapanyagokon ez kevésbé vagy nem látható. A golyókon természetes apró anyag- és csiszolási hibák is előfordulnak. A hatásán ez nem változtat!

Kiasztolit (andalúzit). Íme egy kő, amelyre egyszer mindenkinek biztosan szüksége lesz: fáradt és kimerült állapotunkban segít mozgósítani belső tartalékainkat. Erősíti a kötőszöveteket. További felhasználási területe a reumatikus megbetegedések teljes skálája. Hatásos a félelem minden nemével szemben. Fejleszti az önbizalmat. Erősíti az identitásérzetünket, erőteljes védelmet nyújtó kő. Régen a rosszindulat és az átok távoltartására használták. Az Andaluzit nevű szilikátásvány önmagában nem érdekes, de ha 4 kristály ikerként összenő, akkor kereszt formájú ikerként híres változat a Kiasztolit. Barnás átlátszatlan ásvány, lapos csiszolatain jól látható a kristályok közé zárt fekete agyagpala kereszt formájú zárványa.

nyugati csillagjegy: mérleg   

kínai csillagjegy:kutya    

elem:  föld

Csuklóméret: a legkényelmesebb viselés érdekében mérd le szorosan a csuklódat egy mérőszalaggal. Nagyon fontos, hogy ne az órát mérd le, mert az eltérő anyag miatt nem azonos a két méret. A szükséges "lazaságot" hozzászámolom, így tökéletes lesz a méret. A webáruházban feltüntetett méretekben már a "lazaság" bele van számolva. Amennyiben még nagyobb "lazaságot" szeretnél, válassz nagyobb karkötőt, vagy egyedi megrendelés esetén jelezd e-mailben. Kérdés esetén állok rendelkezésedre.