Kárpát Gyöngye

Egyedi ásvány- és gyöngyékszerek

Kalcedon AA karkötő 8 mm

Ásvány: Kalcedon
Cikkszám:
CK-4506

Ár: 11 970 Ft

Készlet: 1 db.

A karkötőt  8 mm-es extra minőségű ásványgolyókból készítettem különböző méretben.

A kalcedon főleg a torokcsakra területén fejti ki hatását, e tájék betegsége és zavarai esetén alkalmazzák. Gyógyítja a légúti megbetegedéseket, a pajzsmirigy betegségeit. A mentális problémák, mint dadogás és egyéb beszédzavarok is a kalcedontól javulnak. A torok területén jelentkező blokádokat felszámoló hatása miatt e kő ragadványneve: „a szónokok köve”. Ezen kívül különféle szemproblémák és zöldhályog ellen használják. Emlőráknál befolyással van a sejtekre. Leapasztja a szövetek vizesedését (ödéma). A belső elválasztású mirigyekre és az anyagcserére gyakorolt hatása révén cukorbeteg számára is ajánlott, mivel szabályozza a vércukor szintet. Segít legyűrni a frontérzékenységet, használják epilepszia ellen is. Segít lelki traumák feldolgozásában is.

Kvarcféleség, a sávos szerkezetű achátok közül a világoskék színűek a kalcedonok, van nem sávos változata is. Ebbe a csoportba sorolják szakértők a színváltozatait : krizopráz, karneol, ónix, szárder.

nyugati csillagjegy: ikrek, rák, szűz, nyilas, bak

kínai csillagjegy: ló, bárány, kakas, patkány, bivaly

elem: levegő, némi víz

Csuklóméret: a legkényelmesebb viselés érdekében mérd le szorosan a csuklódat egy mérőszalaggal. Nagyon fontos, hogy ne az órát mérd le, mert az eltérő anyag miatt nem azonos a két méret. A kiválasztott méret azt jelenti, addig a csuklóméretig  viselhető.  Amennyiben  nagyobb "lazaságot" szeretnél, válassz nagyobb karkötőt, vagy egyedi megrendelés esetén jelezd e-mailben. Kérdés esetén állok rendelkezésedre.