Kárpát Gyöngye

Egyedi ásvány- és gyöngyékszerek

Kagylóhéj - kékkvarc karkötő 8 mm

Cikkszám:
CK-3391

Ár: 2 450 Ft

Készlet: 2 db.

Különleges karkötő akár különleges alkalomra :)

Kék kvarc: Hűsítő rezgése csökkenti a lázat, pozitív hatással van minden fájdalmas és gyulladásos folyamatra. Erősíti az immunrendszert. Harmonizálja a légcsöveket, a hörgőket és a tüdő működését. A belső nyugalom és higgadtság érzését közvetítve növeli a stressztűrő képességet.

A torokcsakra köve.

Kagylóhéj: A vastaghéjú kagylófélékből és csigaházakból készítik a golyó formájú csiszolatokat. Ezek egyszerű fehér színűek. Az anyag több helyen lehet áttetsző is. Mindenféle nyálkahártya-probléma, mandulagyulladás, viszketegség ellen használhatjuk. Hat a levertségre, helyreállítja a lelki egyensúlyt, élénkíti a hajtóerőt.

Csuklóméret: a legkényelmesebb viselés érdekében mérd le szorosan a csuklódat egy mérőszalaggal. Nagyon fontos, hogy ne az órát mérd le, mert az eltérő anyag miatt nem azonos a két méret. A szükséges "lazaságot" hozzászámolom, így tökéletes lesz a méret. A webáruházban feltüntetett méretekben már a "lazaság" bele van számolva. Amennyiben még nagyobb "lazaságot" szeretnél, válassz nagyobb karkötőt, vagy egyedi megrendelés esetén jelezd e-mailben. Kérdés esetén állok rendelkezésedre.