Kárpát Gyöngye

Egyedi ásvány- és gyöngyékszerek

Hemimorfit karkötő 6 mm

Ásvány: Hemimorfit
Cikkszám:
CK-4474

Ár: 7 920 Ft

Készlet: 1 db.

6 mm-es gyönyörű halványkék ásványgolyókból készítettem, közepén 8 mm-es matt hegyikristállyal és hegyikristály koronggal.

Egyedi tervezés alapján készített kézműves ékszer.

Hemimorfit: Nagyon erős védő kő, különösen az ártó gondolatok és manipulációk ellen véd. Bőrbetegségekre, fájdalomcsillapításra, hormonális problémákra van jó hatással. Színe kék, zöld, fehér és színtelen, (ez utóbbi két színét festik meg kékesre vagy zöldesre.), gyakran kék-fehér sávozású. Szilikát ásvány,  leggyakrabban kristályos rétegeket  képez,  ezért a kristályok szokatlan fejlődése miatt nevezték el hemimorfitnak.  Hasonlít a Larimárra, ezért  sok esetben a hasonló színe miatt Larimárként is eladják.

A hegyikristály minden gyógykövek "leggyógyítóbbika". Fokozza az összes többi kő hatását, erősíti a test összes funkcióját, kiegyensúlyozó hatást gyakorol a lélekre. A legismertebb gyógykövek egyikének számít. Tiszta energiája minden más energiát mozgásba hoz. Hegyikristálytűkkel bármely más követ feltölthetünk. Amikor még nem kristályosodott ki, a hegyikristály tejszerűen átlátszatlan. Ebben a formájában tejkvarcnak nevezik. Mestergyógyító, bármilyen betegségre használható, minden területre hat.  Hatással van a szemre, bőrre, izületekre, tobozmirigyre. Ellenálló képesség növelő, testi, lelki és szellemi kimerültség esetén, a végtagok fáradtságérzete esetén is ajánlott, erősíti az agyalapi mirigyet. Alkalmas a sorscsapások feldolgozására, lelki sebek gyógyítására, negatív energiák levezetésére, aura tisztítására erősítésére és védelmére, a kifejezőerő növelésére. Összehangolja a két agyféltekét, megerősíti az idegeket, és serkenti a mirigyek működését, egyszerre ad energiát és apasztja le a duzzanatokat. Tisztítja és egyensúlyba hozza a csakrákat. Aura védő. Az aura kvarcokat  természetes hegyikristály és fémek pontosabban arany, platina, titánium, indium… kombinációja lévén hozzák létre. A nemesfémek kölcsönhatásba lépnek a kvarccal, így kölcsönösen energetikailag támogatják egymást és fantasztikus energiák keletkeznek. Nagyon magas erejű kő!  Az ásványokban látható zárványok természetes képződmények!

Csuklóméret: a legkényelmesebb viselés érdekében mérd le szorosan a csuklódat egy mérőszalaggal. Nagyon fontos, hogy ne az órát mérd le, mert az eltérő anyag miatt nem azonos a két méret. A szükséges "lazaságot" hozzászámolom, így tökéletes lesz a méret. A webáruházban feltüntetett méretekben már a "lazaság" bele van számolva. Amennyiben még nagyobb "lazaságot" szeretnél, válassz nagyobb karkötőt, vagy egyedi megrendelés esetén jelezd e-mailben. Kérdés esetén állok rendelkezésedre.