Kárpát Gyöngye

Egyedi ásvány- és gyöngyékszerek

Egyedi hegyikristály - grosszulár szett 13700

Cikkszám:
CK-11583

Ár: 15 900 Ft

Készlet: 1 db.

6 mm-es hegyikristály, 8 mm-es és kb 8 mm-es hasáb grosszulár (gránát)  felhasználásával készült. Fantasztikusan szép lánc, a fotó nem is adja vissza igazi szépségét. Egyedi tervezés alapján készített kézműves ékszer. Hossza 50 cm, a szerelék nemesacél.

Hegyikristály: A  legerősebb kristály a gyógyhatások terén. Fokozza az összes többi kő hatását, erősíti a test összes funkcióját, kiegyensúlyozó hatást gyakorol a lélekre. A legismertebb gyógykövek egyikének számít. Tiszta energiája minden más energiát mozgásba hoz. Hegyikristálytűkkel bármely más követ feltölthetünk. Amikor még nem kristályosodott ki, a hegyikristály tejszerűen átlátszatlan. Ebben a formájában tejkvarcnak nevezik. Mestergyógyító, bármilyen betegségre használható, minden területre hat.  Hatással van a szemre, bőrre, izületekre, tobozmirigyre…. Ellenállóképesség növelő, testi, lelki és szellemi kimerültség esetén, a végtagok fáradtságérzete esetén is ajánlott, erősíti az agyalapi mirigyet. Alkalmas a sorscsapások feldolgozására, lelki sebek gyógyítására, negatív energiák levezetésére, aura tisztítására erősítésére és védelmére, a kifejezőerő növelésére. Összehangolja a két agyféltekét, megerősíti az idegeket, és serkenti a mirigyek működését, egyszerre ad energiát és apasztja le a duzzanatokat. Tisztítja és egyensúlyba hozza a csakrákat. Aura védő. 

A gránátok segítenek a test gyulladásos folyamatainak gyógyulásában. Energiát adnak, élénkítik az immunrendszer működését. Fokozzák a kitartást. A gránátok használata valójában az összes szervet serkenti. Méregtelenít, javítják a vérképet, segítenek a vér betegségeinek legyőzésében. Óvnak az érelmeszesedéstől. Lelki síkon is erősítő, élénkítő hatást fejtenek ki. Bátorságot és bizalmat öntenek belénk még a nehéz helyzetekben is. 

Gránát: összefoglaló neve egy fontos ásványcsoportnak, amelyben több, különböző színű ásvány van. Ide tartozik az andradit, demantoid, topazolit, grosszulár, hesszonit, tsavorite, melanit, rodolit, spesszartin, uvarovit.
A különböző gránátfajtákat egymástól legbiztosabban kémiai elemzéssel tudjuk megkülönböztetni. Legismertebb a barnásvörös almandingránát, ebből készül a használati termékek 90 %-a, ismert a piropgránát (cseh gránát),





Ezeket is ajánljuk

?>