Kárpát Gyöngye

Egyedi ásvány- és gyöngyékszerek

Csaroit karkötő 8mm

Ásvány: Csaroit
Cikkszám:
CK-1842

Ár: 13 800 Ft

Készlet: 1 db.

8 mm-es AA minőségű ásványszemekből fűztem. Golyó formában szép minőségben nehezen  beszerezhető ásvány.

Egyedi tervezés alapján készített kézműves ékszer.

Erősíti immunrendszerünket, pozitív hatással van anyagcserénkre és a sejtekre. Használatával megelőzhető a rosszindulatú sejtek kialakulása. Csillapítja a fájdalmat. Nyugodt, mély alvást biztosít. Javítja az intuíciót (álmunkban is). Harmonizálja lelkiállapotunkat, erősíti az idegeket. Segít elbánnunk a mindennapok gondjaival és feldolgozni a minket ért stresszt. A csaroit az új energiás féldrágakövekhez tartozik, az ametiszthez és a szugilithez kapcsolódik, hármasban erősebben hatnak.

A csaroit különleges ásványegyüttes, lilás színe és ritkasága teszi értékessé. 1970-ben találták először, majd azonnal népszerű lett színe és rajzolata miatt. Ma is drága ásvány. Előfordulása: Oroszország

Csuklóméret: a legkényelmesebb viselés érdekében mérd le szorosan a csuklódat egy mérőszalaggal. Nagyon fontos, hogy ne az órát mérd le, mert az eltérő anyag miatt nem azonos a két méret. A szükséges "lazaságot" hozzászámolom, így tökéletes lesz a méret. A webáruházban feltüntetett méretekben már a "lazaság" bele van számolva. Amennyiben még nagyobb "lazaságot" szeretnél, válassz nagyobb karkötőt, vagy egyedi megrendelés esetén jelezd e-mailben. Kérdés esetén állok rendelkezésedre.

nyugati csillagjegy:  skorpió, nyilas  

kínai csillagjegy:  disznó, patkány  

elem: levegő