Kárpát Gyöngye

Egyedi ásvány- és gyöngyékszerek

Asztrofillit karkötő 1

Ásvány: Asztrofillit
Cikkszám:
CK-3051

Ár: 5 050 Ft

Készlet: 1 db.

8 mm-es ásványgolyókból készült, közepén 10 mm-es merlinittel és hegyikristály korongokkal.

Egyedi tervezés alapján készített kézműves ékszer.

Az asztrofillit serkenti a vastagbél működését, valamint a test anyagcsere-folyamatait. Segítségével enyhíthetők az emésztési problémák. A belső nyugalom, higgadtság érzését közvetíti, tettre késszé tesz, segít a lényegre összpontosítani. Ritka ásvány 1854-ben Norvégiában irtak először róla. Kristályai erősen megnyúltak és csillagforma halmazokká nőttek össze; erre vonatkozik a név astro gör. = csillag, phyllon= levél). Sárga, barna, feketésbarna, üvegfényü vagy kissé fémes fényű.

Merlinit – csodakő: Segít elhatárolódnunk másoktól, visszalendít saját magunkhoz és megmutatja életutunk értelmét és célját. Újat hoz az életünkbe. Azt tartják róla, hogy ha van egy kő, mely segít csodákat hozni az ember életébe, az a merlinit. Nagyon sokan földelő kőnek tartják. A dendrites opál, másnéven a merlinit érdékes zárványú, melyet a mangán ásvány okoz. Különféle ágakra, tollakra hasonlító formákat mutat, ettől válik értékessé. 

A hegyikristály minden gyógykövek "leggyógyítóbbika". Fokozza az összes többi kő hatását, erősíti a test összes funkcióját, kiegyensúlyozó hatást gyakorol a lélekre. A legismertebb gyógykövek egyikének számít. Tiszta energiája minden más energiát mozgásba hoz. Hegyikristálytűkkel bármely más követ feltölthetünk. Amikor még nem kristályosodott ki, a hegyikristály tejszerűen átlátszatlan. Ebben a formájában tejkvarcnak nevezik. Mestergyógyító, bármilyen betegségre használható, minden területre hat.  Hatással van a szemre, bőrre, izületekre, tobozmirigyre. Ellenálló képesség növelő, testi, lelki és szellemi kimerültség esetén, a végtagok fáradtságérzete esetén is ajánlott, erősíti az agyalapi mirigyet. Alkalmas a sorscsapások feldolgozására, lelki sebek gyógyítására, negatív energiák levezetésére, aura tisztítására erősítésére és védelmére, a kifejezőerő növelésére. Összehangolja a két agyféltekét, megerősíti az idegeket, és serkenti a mirigyek működését, egyszerre ad energiát és apasztja le a duzzanatokat. Tisztítja és egyensúlyba hozza a csakrákat. Aura védő. Az aura kvarcokat  természetes hegyikristály és fémek pontosabban arany, platina, titánium, indium… kombinációja lévén hozzák létre. A nemesfémek kölcsönhatásba lépnek a kvarccal, így kölcsönösen energetikailag támogatják egymást és fantasztikus energiák keletkeznek. Nagyon magas erejű kő!  Az ásványokban látható zárványok természetes képződmények!

Csuklóméret: a legkényelmesebb viselés érdekében mérd le szorosan a csuklódat egy mérőszalaggal. Nagyon fontos, hogy ne az órát mérd le, mert az eltérő anyag miatt nem azonos a két méret. A szükséges "lazaságot" hozzászámolom, így tökéletes lesz a méret. A webáruházban feltüntetett méretekben már a "lazaság" bele van számolva. Amennyiben még nagyobb "lazaságot" szeretnél, válassz nagyobb karkötőt, vagy egyedi megrendelés esetén jelezd e-mailben. Kérdés esetén állok rendelkezésedre.