Kárpát Gyöngye

Egyedi ásvány- és gyöngyékszerek

Agyműködést serkentő, tanulást segítő karkötő

Ásvány: Fluorit
Cikkszám:
CK-2435

Ár: 2 950 Ft

Készlet: 0 db.

A karkötő az ametiszt kategóriában vásárolható meg.

Az ametiszt, fluorit, füstkvarc és hegyikristály is jótékony hatással van az agy működésére, erősítik egymás hatásait.  Az életünkben folyamatosan tanulunk, akár új munkahely, vagy új élethelyzet alakult ki.

Ametiszt: Régi görög neve szerint a lerészegedés ellen védő kő volt, ma sokkal szélesebb köre van az ezoterikus felhasználásban. Rendkívül erős védő kő! Elvileg a tisztánlátás és a koncentrációs képesség köve, ezáltal könnyíti a tanulást, de segít a meditációs elmélyülésben is. Serkenti az immunrendszert, általános „vitaminként” is használják. Terjedelmes darabjait, telepeit és geodáit a térenergia harmonizálására is használják. Az ametiszt a spirituális fejlődés köve. Jót tesz a bőrnek, enyhíti a fájdalmat s a feszültséget, csökkenti a magas vérnyomást. Zúzódásokat, duzzanatokat különösen gyorsan lelohaszthja. Hatékony az idegi panaszok, légúti megbetegedések és bőrproblémákra. Akarat erősítése, memória javítása, intuíció, önállóság, önbecsülés, szenvedély, szeretet képességének növelése, tudatossá tesz. Igazságosság köve. Koronacsakrához tartozik.

Fluorit: Serkenti az idegrendszert de főleg a nagyagy működését. Segíti a könnyebb tanulást és a gyorsabb gondolkodást. Stabilizálja az érzelmeket, önbizalmat ad. A blokkok, "kicsinyes" gondolkodásmód, szűklátókörűség, viselkedési minták feloldását segíti elő. Hatással van a csontok erősítésére, csonttörések, ízület gyulladás gyógyítására de a légzési panaszok enyhítésére is javasolt,  bőr és a nyálkahártya, tüdő támogatására.

Füstkvarc: Enyhíti a fájdalmat, beleértve a fejfájást is, valamint jótékonyan hat az ivarszervekre, az izom– és az idegszövetekre, a szívre. Oldja a görcsöket, erősíti a hátat és az idegeket. Elősegíti az ásványi anyagok felszívódását, és szabályozza a testen belüli folyadékokat. Általános erősítő hatású, a terhelhetőséget és a kitartást javítja, fokozza a koncentrációs képességet. Bajok és szerencsétlenség ellen védő kő.

Hegyikristály: A hegyikristály minden gyógykövek "leggyógyitóbbika". Fokozza az összes többi kő hatását, erősíti a test összes funkcióját, kiegyensúlyozó hatást gyakorol a lélekre. A legismertebb gyógykövek egyikének számít. Mestergyógyító, bármilyen betegségre használható Hatással van a szemre, bőrre, izületekre. Ellenállóképesség növelő, testi, lelki és szellemi kimerültség esetén, a végtagok fáradtságérzete esetén is ajánlott, erősíti az agyalapi mirigyet. Alkalmas a negatív energiák levezetésére, aura tisztítására erősítésére és védelmére, a kifejezőerő növelésére. Összehangolja a két agyféltekét, megerősíti az idegeket, és serkenti a mirigyek működését, egyszerre ad energiát és apasztja le a duzzanatokat.

Figyelem! A hegyikristályt egy eljárás során megrepesztik, ezáltal apró légbuborékok keletkeznek benne. Ezek adják gyönyörű csillogását. Víz, nedvesség, pára (pl. fürdőszobában) hatására kitisztul, a hegyikristály repedései feltelítődnek vízzel, ami nem szárad ki, így fehéres csillogását elveszíti. A repesztés miatt szerkezete törékennyé válik.

Csuklóméret: a legkényelmesebb viselés érdekében mérd le szorosan a csuklódat egy mérőszalaggal. Nagyon fontos, hogy ne az órát mérd le, mert az eltérő anyag miatt nem azonos a két méret. A szükséges "lazaságot" hozzászámolom, így tökéletes lesz a méret. A webáruházban feltüntetett méretekben már a "lazaság" bele van számolva. Amennyiben még nagyobb "lazaságot" szeretnél, válassz nagyobb karkötőt, vagy egyedi megrendelés esetén jelezd e-mailben. Kérdés esetén állok rendelkezésedre.