Kárpát Gyöngye

Egyedi ásvány- és gyöngyékszerek

Agyműködést serkentő, tanulást segítő karkötő

Cikkszám:
CK-1961

Ár: 3 650 Ft

Készlet: 4 db.

 A fluorit színárnyalata nagyon változatos, (igyekeztem a zöldes árnyalatokat használni) ezért eltérhet a képen láthatótól. 

A karkötő kövei: ametiszt, fluorit, füstkvarc és hegyikristály. 8 mm-es ásvány golyókból készítettem, középen 10 mm-es fluorittal és 2 db hegyikristály koronggal.  

Mind a 4 ásvány jótékony hatással van az agy működésére, erősítik egymás hatásait.  Az életünkben folyamatosan tanulunk, akár új munkahely, vagy új élethelyzet alakult ki.

Egyedi tervezés alapján készített kézműves ékszer.

Ametiszt: felhasználási területe rendkívül széleskörű. Már az ókorban is olyan kőként ismerték, amely segít megőrizni a józanságot. (használója olyannak látja a dolgokat, amilyenek) Javítja az agy koncentrációs képességét, de épp így segít a migrénes rohamok esetében is. Mindezeken túl serkenti az immunrendszert. Rendkívül erős védő kő! A tisztánlátás és a koncentrációs képesség köve, ezáltal könnyíti a tanulást, de segít a meditációs elmélyülésben is.Terjedelmes darabjait, telepeit és geodáit a térenergia harmonizálására is használják. Az ametiszt a spirituális fejlődés köve. Jót tesz a bőrnek, enyhíti a fájdalmat és a feszültséget, csökkenti a magas vérnyomást. Zúzódásokat, duzzanatokat különösen gyorsan lelohaszthja. Hatékony az idegi panaszok, légúti megbetegedések és bőrproblémák kezelésére. Akarat erősítése, memória javítása, intuíció, önállóság, önbecsülés, szenvedély, szeretet képességének növelése, tudatossá tesz. Igazságosság köve. Koronacsakrához tartozik. 

Fluorit: Serkenti az idegrendszert de főleg a nagyagy működését. Segíti a könnyebb tanulást és a gyorsabb gondolkodást. Stabilizálja az érzelmeket, önbizalmat ad. A blokkok, "kicsinyes" gondolkodásmód, szűklátókörűség, viselkedési minták feloldását segíti elő. Hatással van a csontok erősítésére, csonttörések, ízület gyulladás gyógyítására de a légzési panaszok enyhítésére is javasolt,  bőr és a nyálkahártya, tüdő támogatására.

Füstkvarc:  Enyhíti a fájdalmat, beleértve a fejfájást is, valamint jótékonyan hat az ivarszervekre, az izom– és az idegszövetekre, a szívre. Oldja a görcsöket, erősíti a hátat és az idegeket. Elősegíti az ásványi anyagok felszívódását, és szabályozza a testen belüli folyadékokat. Általános erősítő hatású, a terhelhetőséget és a kitartást javítja, fokozza a koncentrációs képességet. Bajok és szerencsétlenség ellen védő kő.

Hegyikristály  A hegyikristály minden gyógykövek "leggyógyitóbbika". Fokozza az összes többi kő hatását, erősíti a test összes funkcióját, kiegyensúlyozó hatást gyakorol a lélekre. A legismertebb gyógykövek egyikének számít. Mestergyógyító, bármilyen betegségre használható Hatással van a szemre, bőrre, izületekre. Ellenállóképesség növelő, testi, lelki és szellemi kimerültség esetén, a végtagok fáradtságérzete esetén is ajánlott, erősíti az agyalapi mirigyet. Alkalmas a negatív energiák levezetésére, aura tisztítására erősítésére és védelmére, a kifejezőerő növelésére. Összehangolja a két agyféltekét, megerősíti az idegeket, és serkenti a mirigyek működését, egyszerre ad energiát és apasztja le a duzzanatokat.

Figyelem! A hegyikristályt egy eljárás során megrepesztik, ezáltal apró légbuborékok keletkeznek benne. Ezek adják gyönyörű csillogását. Víz, nedvesség, pára (pl. fürdőszobában) hatására kitisztul, a hegyikristály repedései feltelítődnek vízzel, ami nem szárad ki, így fehéres csillogását elveszíti. A repesztés miatt szerkezete törékennyé válik.

Csuklóméret: a legkényelmesebb viselés érdekében mérd le szorosan a csuklódat egy mérőszalaggal. Nagyon fontos, hogy ne az órát mérd le, mert az eltérő anyag miatt nem azonos a két méret. A megadott méretek azt jelentik, addig a csuklóméretig  viselhető. Ez a karkötő belső körmérete, nem a hossza!!! Amennyiben  nagyobb "lazaságot" szeretnél, válassz nagyobb karkötőt. Kérdés esetén állok rendelkezésedre.

 

 

Ezeket is ajánljuk

?>