Egyedi ásvány- és gyöngyékszerek

Kedves Látogató!

Kedves Új Vásárlóm!

A rendelés leadása után számos folyamat indul el, hogy a csomag sértetlenül és mihamarabb eljusson Önhöz. Aki nem vette át a megrendelt csomagot, nemcsak  semmibe vette  a munkánkat, hanem jelentős költséggel is terhelt minket, hiszen a csomag oda-vissza szállításának költségét nekünk minden esetben ki kellett fizetnünk.  Mivel a felelőtlen és tisztességtelen vásárlók miatt megnövekedett az át nem vett csomagok száma, 2021.november 4-től nem lehet utánvételesen rendelni. Megértését köszönjük.

Amennyiben ez nem megoldható, (vagy eddig is utánvéttel vásárolt) kérem hívjon fel és megbeszéljük. (akár hétvégén is 9-20 óra között) Számkijelzés nélküli hívást nem veszünk fel! Sárkeresztesen személyesen is átvehető az előre megrendelt termék.

Az ásvány- és gyöngyékszereket többségében magam készítem (kivétel az ezüstbe foglalt ékszereket), egyediek és különlegesek. Több méretben fűzöm a karkötőket, (a méretet ki kell választani!!!) nyakláncokat és a medálokhoz is különböző méretekben vágom a bőrszálakat, viaszolt zsinórokat. Ahogy a többi ékszert, a fülbevalókat is nemesacél szerelékkel (vagy ezüsttel) készítem, így a fémérzékenyek is megtalálják számukra a megfelelő ékszert.

Igyekeztem arra törekedni, hogy ami az ékszerekkel, ásványokkal kapcsolatos, egyhelyen megtalálható legyen, ne kelljen a vásárlónak 50 helyről beszereznie a kívánt kiegészítőket. Így a shopban vannak könyvek, alkatrészek és nagyon sok díszdoboz, csomagolás is. 

Kiemelném a legfontosabbat. Az ásvány alapanyagokat megbízható, Magyar és Német nagykereskedésből szerzem be (ásványszakértő által bevizsgált). Az áruházamban valódi ásványkövek, saját készítésű valódi ásvány- és minőségi gyöngyfűzött ékszerek, illetve az "ezotéria" kategóriában amulettek, mandalák találhatók. 

A jobb oldalon taláható ásványok közül válogasson kedvére, és amennyiben mérethiányt tapasztal, kérem írjon üzenetet. 

A leírásokhoz felhasznált irodalom: Sonja Heider: Gyógyító kövek könyve, Walter Schumann: Drágakő biblia, Elke Lopes: Ezoterikus nemeskőgyógyászat, Michael Gienger: A kristálygyógyászat tankönyve.

Az ásványok nem helyettesítik az orvosi kezelést!

?>